Mi a jó? A vegyes bölcsis csoport, vagy ahol egy korosztály van együtt?
Semmi esetre sem venném ki, amíg folyamatos kezelhetetlen problémák nincsenek addig hagynám ott fejlödni.
Lehet egy normális gondozóhoz kerül és az amit te nem tudtál neki megtanítani azt a gondozónak sikerül.
A baj ezzel a tesó féltékenységgel, ha tényleg ilyen extrém mint ahogy leírod, akkor ez csak fokozódik és nem fog csillapodni, szinte felnött korukig vagy azon túl is eltarthat.
Miért bántja a nagy? Itt kezdödik a probléma.
Nekem is pont 2 ekkora gyerekem van, mindegyik lány. A nagynak a legnegatívabb megnyilvánulása ha játszanak és nagyon elszalad a ló akkor meglöki a kicsit. erre én rögtön reagálok és a nagynak fel kell segíteni a kicsit, ha nagyon elszaladt a ló akkor külön területen játszhatnak csak tovább. Már a szitukat is látom mikor fog kialakulni a lökés, így ha nem is figyelek rájuk akkor is tudom mi történt, mert csak úgy a nagy nem gonosz a kicsivel.
Szóval próbáld megoldani, hogy a nagynál lecsökkencsd a bántást, és a kicsit is ugyan úgy szidd le ha nagyot bántja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!