Miért érdeke egy bölcsödének hogy ne legyen rendszeres gyermekvédelmis gyerek?
Gyermekem lassan megy oviba, tavasszal iratom be.
A gondozok állandóan nyaggatnak azzal hogy mikor lesz 8 orás munkám es marketingelnek h pl az etkezés akkor is ingyenes lenne stb
Nem magyarazom nekik hogy ha lejonne a buszkoltseg es a gy.vedelmi akkor ugyis ugyanott lennék nem konnyu munkát talàlni stb pláne h igy több a gyermekkel töltött időm is kulönben csak vacsi fürdetésre látnám és nekem a gyermekem az első.
De szinte naponta ezen pattognak.
Mi állhat a háttérben?
Hiába bizonygatod,hogy bölcsibe dolgozol,nekem akkor is egy hónap pont ingyen volt már,mert nem volt 87ezer az egy főre jutó. A 4évesemnek,aki 2015 októberében ment oviba,szeptemberében nem kellett kifizetni a kaját már. Előtte fizetős volt nekünk is.
De mellesleg a kérdező a kifogásokat gyártja ahelyett,hogy mondaná,nem akar többet dolgozni.
Ha megérné persze h másik helyre átmennék. Addig is itt meg vannak velem nagyon elégedve és szeretem a munkám is és a kollektiva is jo.
Más helyeken meg ki tudja mekkora a fluktuácio is.munkahelyváltás kockázattal
is jár.olyan könnyen osztjàk mások itt az észt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!