Állami bőlcsödébe sok gyermeket nem szoktak felvenni? Ha igen miért nem? Helyhiány miatt?
mi a sok? vagy mihez képest? szerintem államiba több gyereket vesznek fel mint magánba. általában államiban több szoba van.
ugye 1 szobában 2 gondozónő, egy gondozónőre 6 gyerek, így 12 gyerek van szobánként. magánban is, bár ott csalhatnak azzal, hogy nem annyit jelentenek le mint amennyit bevesznek.
Ezt nem lehet megválaszolni. Mert amennyi kapacitás van, annyit vesznek fel. Törvényileg meg van határozva. Nálunk 2 bölcsi van, összesen 8 csoport, tehát 94 gyereket tudnak felvenni. 15ezer lakosú a város, nem tudom, mennyi a jelentkező, mennyit kell elutasítaniuk.
Oviból 5 van, rengeteg csoporttal, szóval lehet bölcsibe is sok a jelentkező. Főleg hogy a gyed extra miatt sokan dolgoznak, akiknek még nem ovis korú gyereke van.
Milyen bölcsiben van 24-es csoportlétszám???? Semmilyenben.
12 vagy 14 gyerek van egy csoportban 2 gondozónőre.
De igazad van, elírtam. Nem 94 hanem 96 (8x12). Vagy lehetne 112 (8x14).
De egy 15ezres városra ez sem sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!