Ha bölcsis a gyerek, a Gyed tényleg nem jár már?
Szeretnenk a kislanyomat beiratni bolcsibe tavasztol akkor lesz 17 honapos, mar elkezdtem dolgozni december ota es hat anyosommal van ilyenkor,de nem varhatom el tole, hogy ilyen idosenv(mert mar benne van a korban) utazgasson miattunk, igy hat csak a bolcsi marad. Csak nem tudom, hogy a mar bolcsis gyerek utan tenyleg nem jar mar a gyed?
Valaki esetleg meg tudja mondani?
Koszonom
Ha dolgozol, akkor jár.
Ha nem dolgoznál és úgy jár a kicsi bölcsibe, akkor nem járna.
Jár, ugyanúgy gyed munka mellett is, ha bölcsiben van a gyerek. Gyest is fogsz kapni ugyanúgy.
"Ha nem dolgoznál és úgy jár a kicsi bölcsibe"
A legtöbb helyen szülői munkáltatói igazolással veszik fel a gyereket, tehát ha anyuka nem dolgozik, nem is járhat bölcsibe a gyerek...
ez csak tervezet volt, hogy ha úgy adja anyuka bölcsibe a gyereket, hogy nem dolgozik, akkor megvonják. De ha jól tudom nem vezették be.
Te viszont dolgozol, így ha bevezették volna, sem vonatkozna rád. Sőt, még a gyest is kapni fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!