Kié a Bölcsi csoportba szülő altal bevitt ajándék jatek?
Sziasztok!
Vittem játékot a bölcsibe mert igy látom kevés es szegényes .
Ma a gondozó azt mondja h utólagos engedelmeddel elvitte az unokájának az egyiket mert erre vágyik régóta 😐
Se köpni se nyelni nem tudtam
Féltem ellenkezni mert nem szeretek konfrontálódni
De teljesen ki vagyok
A saját es azoknak a gyerekeknek vittem akik oda járnak es elviszi az unokájának.
En le vagyok ezen döbbenve.
Szerintetek?
kitöröltem, amit írtam. felháborító.
nem tudom, mit mondtam volna... de biztos, hogy valamilyen módon éreztettem volna, hogy sürgősen kerüljön vissza a csoportba a játék :o
Kedves Kérdező!megértelek, mert én sem szeretek konfrontálódni, azonban az is szörnyű érzés, ha az embert igazságtalanság éri, és nyel. Mindenképp a békés, indulatmentes tisztázást javaslom.
Amikor bevitted a játékokat, mondtad is a gondozónőnek, hogy ezeket azért hoztad, mert úgy látod, ott kevés es szegényes a játékkészlet? Ez azért fontos, mert nem biztos, hogy rosszindulatból vitte haza a játékot. Sokan azért visznek megunt, nem használt tárgyakat adott intézménybe, hogy megszabaduljanak tőle, és vki. örüljön neki. Ilyen esetben az adakozónak mindegy, h. ki örül neki. És, ha a gondozónő úgy fogta fel, h. ezek otthon felesleges játékok voltak, nem olyan nagy baj, h. az unoka álmára is gondolt. Valami ilyesmit mondhatnál neki: Megértem, hogy az unokád is vágyik egy ilyen játékra. Ha bejön hozzád, itt ő is játszhat vele, mint a többi bölcsis. A játékokkal az volt a célom, hogy szebbé tegyem a bölcsisek napjait, mert úgy látom, itt elég kevés a játék ennyi gyereknek. Ha igaz,hozzáteheted: az én gyerekeim se unták még meg, viszont napközben osztoznak rajta a többiekkel.
Szeretném, ha visszakerülne ide a játék.
Vagy: Megértem, hogy elvitted neki egy hétre, ha olyan régen vágyott rá, de a bölcsisek is szívesen játszanának vele. Meg lehetne oldani, hogy a bölcsisek se maradjanak ki a játékból?
ne félj elmondani az igazadat, mert, ha higgadtan teszed, a másik ember legalább elgondolkodik rajta. Sok sikert!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!