Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Kié a Bölcsi csoportba szülő...

Kié a Bölcsi csoportba szülő altal bevitt ajándék jatek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Vittem játékot a bölcsibe mert igy látom kevés es szegényes .

Ma a gondozó azt mondja h utólagos engedelmeddel elvitte az unokájának az egyiket mert erre vágyik régóta 😐

Se köpni se nyelni nem tudtam

Féltem ellenkezni mert nem szeretek konfrontálódni

De teljesen ki vagyok

A saját es azoknak a gyerekeknek vittem akik oda járnak es elviszi az unokájának.

En le vagyok ezen döbbenve.

Szerintetek?

2016. jan. 28. 20:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

kitöröltem, amit írtam. felháborító.

nem tudom, mit mondtam volna... de biztos, hogy valamilyen módon éreztettem volna, hogy sürgősen kerüljön vissza a csoportba a játék :o

2016. febr. 4. 10:19
 12/12 mazsoma válasza:

Kedves Kérdező!megértelek, mert én sem szeretek konfrontálódni, azonban az is szörnyű érzés, ha az embert igazságtalanság éri, és nyel. Mindenképp a békés, indulatmentes tisztázást javaslom.

Amikor bevitted a játékokat, mondtad is a gondozónőnek, hogy ezeket azért hoztad, mert úgy látod, ott kevés es szegényes a játékkészlet? Ez azért fontos, mert nem biztos, hogy rosszindulatból vitte haza a játékot. Sokan azért visznek megunt, nem használt tárgyakat adott intézménybe, hogy megszabaduljanak tőle, és vki. örüljön neki. Ilyen esetben az adakozónak mindegy, h. ki örül neki. És, ha a gondozónő úgy fogta fel, h. ezek otthon felesleges játékok voltak, nem olyan nagy baj, h. az unoka álmára is gondolt. Valami ilyesmit mondhatnál neki: Megértem, hogy az unokád is vágyik egy ilyen játékra. Ha bejön hozzád, itt ő is játszhat vele, mint a többi bölcsis. A játékokkal az volt a célom, hogy szebbé tegyem a bölcsisek napjait, mert úgy látom, itt elég kevés a játék ennyi gyereknek. Ha igaz,hozzáteheted: az én gyerekeim se unták még meg, viszont napközben osztoznak rajta a többiekkel.

Szeretném, ha visszakerülne ide a játék.

Vagy: Megértem, hogy elvitted neki egy hétre, ha olyan régen vágyott rá, de a bölcsisek is szívesen játszanának vele. Meg lehetne oldani, hogy a bölcsisek se maradjanak ki a játékból?

ne félj elmondani az igazadat, mert, ha higgadtan teszed, a másik ember legalább elgondolkodik rajta. Sok sikert!!

2016. febr. 4. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!