Kié a Bölcsi csoportba szülő altal bevitt ajándék jatek?
Sziasztok!
Vittem játékot a bölcsibe mert igy látom kevés es szegényes .
Ma a gondozó azt mondja h utólagos engedelmeddel elvitte az unokájának az egyiket mert erre vágyik régóta 😐
Se köpni se nyelni nem tudtam
Féltem ellenkezni mert nem szeretek konfrontálódni
De teljesen ki vagyok
A saját es azoknak a gyerekeknek vittem akik oda járnak es elviszi az unokájának.
En le vagyok ezen döbbenve.
Szerintetek?
Miért pontoztatok le?
Én is azt javaslom, hogy mondd el a vezetőnek, hogy mi történt, ha nem is akarsz konfrontálódni, akkor is jelezni kellene, hogy ez így nem jól van. Legközelebb a gyereket viszi haza, mert mindig is szőkét akart? Utólagos engedelmeddel...
Legközelebb elviszi a gyereked cipőjét, mert nekik is épp olyan kell?
Ne hagyd, követeld vissza. Azt a bölcsinek vetted. Ha emiatt a gyereken tölti ki a mérgét, akkor még botrányt is rendeznék.
Fú, fel tudnék robbanni az ilyentől... Az ilyen emberek, akik mindent a sajátjukként kezelnek, és úgy adják tovább, mintha ők maguk tettek volna bármit is az adott dologért... A férjemnek van egy ilyen kolléganője, aki mindig mindent hazahord az unokájának, legyen szó papírszalvétáról, mások által bevitt süteményről, vagy akár valakinek a hűtőben tartott 2-3 darab paprikájáról. Ja, az unoka 20 éves :D
Na, visszatérve a tárgyra, egyértelmű, hogy teljesen jogtalan volt, hogy a gondozónő hazavitte a játékot, mert te azt a csoportnak adtad, nem neki, és nem az unokájának. Ha az unoka erre vágyik, akkor vegyék meg a kedves szülők, vagy a kedves nagyi, gondolom szívesen elárulod, hol lehet kapni.
Egyébként én biztosan jelezném a vezetőnek, mert ez így nem állapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!