Mi a véleményetek arról hogy egy szülő nem vesz a fiának játékpisztolyt -kardot, pajzsot -katonákat stb. mert "agresszív lesz" az ilyen játékoktól?
Majd játszik a suliban a barátaival illetve a játszótéren meg majd kinevez egy botot kardnak és azzal hadonászik.
Nálunk is volt ilyen, aztán a gyerek amikor kamasz lett semmi mást nem játszott csak öldöklős játékokat a gépén, szóval nem tudtak vele semmit megelőzni.
a fiúknál alap valahogy a fejlődésükhöz tartozik a bunyó, a férfi-férfi küzdelem, vannak nekik (humánus)harci sportok is
a szülőről az a véleményem, hogy jóhogy nem járatja szoknyába, hamár nem engedi hogy fiúként kibontakozzon
*szoknyában
magyarán a szülő nem ért a neveléshez
van könyv, hogyan neveljük a fiúkat címmel, Steve Biddulph ajánlom a neten fent van pdf-ben nem a legkönnyebb leszedni, de le lehet
Az en fiam meg utalja a katonakat, fegyvereket, viszont imadja az osszes jarmuvet, vonat, auto barmi.
Akkor most lanynak nevelem, mert nem is veszek neki ilyet?
Utolsonak igaza van, csinaljon a gyerek botokbol, vagy kepzelje a kezebe, nyujtsa ki ket ujjat, es lovoldozzon, ha akar.
én is így indultam neki :D aztán feladtam... én azért nem szerettem volna ilyet, mert veszélyes. de amikor már botokat hozott be kardnak a lakásba akkor rájöttem, hogy jobb a műanyag kard :D
egyébként legóból is fegyvert épít... de nem agresszív gyerek, csak a láthatatlan gonoszokkal harcol :D
Én sem veszek neki pisztolyt kardot stb. Attól szerintem is agresszìvabb lesz főleg,ha egy uzi pontos màsàval rohangàl.
Ilyeneket venni szerintem nagyon durva. Főleg amilyen élethűek vannak mostansàg.
Katonàkat és vàrat kapott. Ha lőni akar összeteszi a két kezét és az a fegyver. Bot pedig a kard. Ennyi szerintem bőven elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!