Miért különb egy heteró alkoholista vagy agresszív szülő, mint egy meleg?
Az ideális az erőszak-, alkohol- és válásmentes heteroszexuális család. Ami ettől eltér az a nem normális. A normális kívánatos, a nem normális kerülendő, javítandó.
Más az erőszakos természet, más az alkoholizmus és más a szexuális érdeklődés. Az első kettő nehezen korrigálható jellemhiba, míg a homoszexualitás hajlam kérdése. Ezeket nem lehet összevetni. Azzal érvelni a homokos örökbefogadás mellett, hogy vannak tökéletlenül működő heteroszexuális családok, rossz természetű gyermekvállalók , tisztességtelen és álságos, ugyanis az erőszak és az alkoholfogyasztás nincs összefüggésben a heteroszexualitással. Melyik a jobb: két alkoholista, agresszív homoszexuális "szülő" vagy két józan életű heteroszexuális? Az, hogy heteroszexuális családokban problémák vannak még nem jelenti azt, hogy két meleg megfelelő lelki fejlődést tud nyújtani egy gyereknek. Mi lenne, ha nem azon menne a vita, hogy melyik a kisebbik rossz, hanem a választás a tökéletesre esne?
"Semmivel sem különb. Egyik sem elfogadott a társadalom részéről. Sajnos az egyikre nem találnak megoldást, azaz a családon belüli erőszak megelőzésére. A másikra van, nem nevelhet gyereket aki homoszexuális."
Dehogynem. Magyarországon is egyre több meleg pár nevel már gyereket.
Ezt én sem értem,komolyan! Az én apám minden egyes nap meló után bement aláírni a jelenlétijét a kocsmába,és csak azután jött haza. Pedig azt az időt ugyebár a gyerekeivel is tölthette volna. Aztán mikor hazaért,rögtön elkezdett kötözködni,veszekedni. Fizikailag soha nem bántott minket,de lelkileg... Mikor már nagyobb voltam (8-9)éves,sírva kértem anyukámat,hogy váljon el. De ez valamiért soha nem történt meg. Most ha belegondolok,azt kívánom,bár lett volna két anyám,vagy két apám (mindegy),akik normálisan,szeretetben,BÉKÉBEN megférnek egymás mellett.
Többen írták,hogy a normális-békés heteroszexuális kapcsolat a követendő,és arra kell törekedni. 26 éves vagyok,és sehol a környezetemben nem látok ilyet.Szar házasságot,veszekedést,és válást viszont annál többet.
Ha már a heterók ilyen könnyelműen elb@sszák az életüket,és sok esetben a gyerek életét is,nem érdemelnének meg egy esélyt a melegek is? Ők szinte minden esetben sokkal normálisabbak,igényesebbek,és békésebbek,mint heteró társaik. Hiszen már alapból hátrányból indulnak,így nekik nem elég 100%-ot nyújtani,törekedniük kell a még többre-jobbra,és teszik is.
Szóval szerintem inkább a normális melegek,mint a semmirekellő,életcél nélküli büszke heterók..
Le lehet pontozni,de akkor is ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!