Mennyi pelenka fogy a bolcsiben 1 nap?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 23. 10:27
11/13 anonim válasza:
Bent a bölcsibe minimum 3 darab biztosan kell mert ennyiszer tuti hogy tisztázzák és még 1 mert töbször is tisztázniuk kell esetleg, de a 3 az biztos. És hát nem a gnők teszik el vagy más alá az is biztos.
12/13 anonim válasza:
Olvasom itt a hozzászólásokat, és érdekelne, hogy ha jó tanáccsal látnak el egy anyukát, akkor mért kell idegbeteg módon lepontozni? Vagy esetleg az illető megharagudott, mert nem fog tudni ezentúl pelenkát lopni?
13/13 A kérdező kommentje:
En is neztem, hogy a valaszokban mi a nem hasznos???
Beszeltem a gondozonovel, mondtam neki, hogy ezentul a pelenkazoba fogom rakni a pelenkakat, mert a szekrenyebe rakva rohamosan fogy. Mondta, hogy nem akar elkeseriteni, de nem ez lenne az elso eset... Elnezest kert es biztositott rola, hogy oda fognak figyelni, de mondtam neki, hogy en nem hibaztatom oket es tisztaban vagyok azzal, hogy nem figyelhetik a szekrenyeket. Most mar berakaom a pelenkazo reszbe es csodak csodajara napi 3 pelenka fogy...
2015. ápr. 28. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!