Mennyi pelenka fogy a bolcsiben 1 nap?
Nekunk amikor non-stop volt pelusos kb 3-4 db ment el, fuggott attol h mennyit kakalt. De 5db-nal soha nem fogyott tobb. De az is egyszer egy heten volt kb max ha egy nap ilyen sok elfogyott volna.
Nekunk egyzser 15db tunt el a szekrenybol. Kint az atadoba levo szekrenybe tettem be mindig az utanpotlast, a bolcsit meg koteleztek he gy roma nonek az gyereket felvegyek mert buntetoeljaras folyik ellene es elzaartak dolgozni. Akkor nem csak nekunk tunt el pelus hanem masnak is. Szerencsere megoldodott a gond aztan. Mar most csak alvashoz hasznal pelust fel eve igy egy nap csak egy pelust hasznal.
26hos.
Akkor az is lehet, hogy a szekrenyebol tunik el, meg mielott a gondozonok kiveszik onnan? Az is lehet, ez eszembe sem jutott. Ha megyek delutan a fiamert, meg is szamolom ujra, es kiveszem a szekrenyebol, egybol a pelenkazoba fogom rakni.
Utolso! Bolcsi kozben lett szobatiszta?
Itthon volt par hetet betegseg miatt, es hiaba gyogyult meg hagytam itthon erosodni. 3 het volt ez. Fogtam levettem rola a pelust es mondtam h na gyerunk bilire, 3 nap alatt megszokta. Es mikor visszament a bolcsibe 1,5 hete bilizett es szolt mar baleset nelkul. Mondtam a gondozonenijenek h hol tartunk. Persze segitett o is, nagyon kedves, turelmes igy se perc alatt szobatiszta volt. Utana volt h a lanyom bugyija tunt el a szekrenybol :S
Resen kell lenni. En is megszamoltam mennyi volt a szekrenyeben, es amikor 15 kiment onnan azt hittem bevittek. De mikor szoltak h nincs pelus gyanussa valt a dolog. Eloszor jottek azzal h biztos sokat kakalt! Mondom egy nap alatt 15x???? Akkor mar a korhazban lennenk nem a bolcsiben, na mindegy. Azzal megoldottuk h oda soha tobbet nem tettem pelust hanem csak a gondozono kezebe adtam es h tegye olyan helyre ahol csak ok fernek hozza. Igy is lett. Soha tobbet nem volt pelus gondunk.
Koszom, hogy leirtad! Kisfiam meg nem beszel, nem szol, ha pisilnie kell, de itthon szokott wc-re ulni magatol, bar nem podukal semmit. Akkor ha legkozelebb beteg lesz (sokat az sajnos), akkor megprobaljuk.
Ma delutan el fogom rakni a pelenkakat a szekrenyebol, es szolni is fogok a gondozo neninek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!