Mi a különbség a Pampers Premium Care és a Pampers aktivbaby dry között?
Figyelt kérdés
#pelenka #Pampers activbaby dry
2015. ápr. 11. 13:29
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi, saját tapasztalatra gondoltam.
Méret, vékonyság, nedvszívóképesség. Aki próbálta mindkettőt, melyik vált be inkább.
2015. ápr. 11. 15:45
3/12 anonim válasza:
Nem tudom,mert egyiket sem próbáltam.Nekünk más jött be elsőre és nem kísérleteztem tovább:)
De a leírtakból úgy gondolom,hogy amíg kisebb az activ baby is tökéletes aztán ha nagyobb akkor a Premium talán jobb a nedvszívóképessége miatt meg,hogy sokáig bent tudja tartani a pisit a pelus,illetve a vastagabb tépőzár miatt.
4/12 anonim válasza:
A másik dolog,hogy a te babádnak melyik a jobb:)
Mert nem biztos,hogy az válik jobban be mint a többieknek.
5/12 A kérdező kommentje:
A premium Care már bevált, de az mindig drágább, mint az activbaby. Gondoltam, mielőtt beruházok egy másis fajtára, meghallgatom a véleményeket.
2015. ápr. 11. 17:38
6/12 anonim válasza:
A sima teljesen műanyag hatású, viszont a PC olyan majdnem, mintha pamut lenne. Mi is inkább azt használjuk.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2015. ápr. 11. 18:52
8/12 anonim válasza:
én semmi különbséget nem tapasztaltam...csak az árát. nekünk a sima zöld is nagyon bevált. puha, jó a nedvszívóképessége...és tényleg sokkal olcsóbb :) jah és az premium care-nak a csík ami a nedvességet jelzi engem nagyon zavart, pikk-pakk kirajzolódott, pedig alig volt pisis :) tehát én a zöldre szavazok :)
9/12 anonim válasza:
Nekünk zöld van most,de csak mert annyiért tudtam venni,mint amennyiért rendeltem Dadát. 44 ft/db volt a 4+ méret. Még mindig pont olyan,mint mikor egyszer régen vettem neki kicsiként. Pisil bele és a térdénél lóg. De amúgy nincsen gondom vele,viszont a Babydream sokkal puhább,ha egy árban lennének,azt választanám bármelyikkel szemben,nem Liberot,nem Pamperst és semmi mást se,bár a Libero is puha kivül,de a Rossmannos belseje és külseje/a pisibírása számomra überelhetetlen.
10/12 anonim válasza:
mindkettő nagyon jó,de a premium care lényegesen többet bír. nekem 2és fél-3decit betankol éjszakára, reggelig rengeteget pisil. ezért meg nem akarom felkelteni,mert nagyon vísít ha én keltem,nem ő magától. az active babyvel átázott a ruhája is. a premium care-el csont száraz volt a ruha,meg kívül a pelus is. ezenkívül kb hajszálvékony a pelus,jó puha. de ha nincs ilyen kis niagarád,jó az active baby is,mert azért az olcsóbb. ugyanazon az áron a premium care-ben 30db-al kevesebb van (4es méretbe legalábbis) mondjuk mindig akciósan,vagy dm-es kuponnal veszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!