Nektek is több pelenka fogy a bölcsiben? Én már kivagyok.!
Ikreim vannak, a 2 gyerekre itthon elment 8-10 pelenka, persze volt hogy 12 is, ugye ez változó.
Most már többször előfordult, hogy csak a bölcsiben 8 elmegy rájuk. Ma volt bent 6, plusz a szekrényben még legalább 6. Délután ahogy mentem értük, a szekrényben már 1 sem volt, a polcukon pedig 2. Magyarul minimum 10 pelenka fogyott??? Mit csináljak? Én nem bírok még több pelenkára beruházni, gondolhatjátok így is 2 gyerekre mennyibe kerül...
Reggel nem cserélnek rajtuk,én beviszem őket, ha délelőtt nem kakil be valamelyik, akkor csak ebéd előtt cserélnek rajtuk. Aztán gondolom alvás után. Ez egy gyereknél 2, de nyilván rászámoljuk azt az 1 pluszt, amikor kaka van.. Ez még mindig csak 3, 2 gyerekre 6. Ennyit számolnék alap esetben nekik, de nyilván nem akarom, hogy ne legyen pelusuk, ha mégis kellene több.
Nem is azzal van a gond, hogy néha ez történik, de hogy 3 hete járnak és szinte állandó ez a mennyiségű pelenka fogyás, az már sok. Nem hiszem, hogy minden nap 8-at el kell használni.
Ja, az biztos, hogy a gondozónénijük nem valami profi a cserében, mert ő maga is mesélte, hogy 1x-2x már kicsurgott a pisi az amúgy nemrég átcserélt pelusból, gondolom azért, mert rosszul rakta rájuk...Nálam sosem folyik ki. Hát kössz, most erre mit lehet mondani vagy tenni?
Már volt, hogy szóltak, vigyek be pelust, akkor kezdtem el, hogy tartok a szekrényben is. De így azért sok, ma olyan ideges lettem...!!!
Nálunk nincs 8.30-kor pelenkacsere. Tényleg csak ebéd előtt van, ill. ha délelőtt kaka van, akkor. Tehát alapesetben biztosan csak 3 pelenkának kéne fogynia fejenként, néha beleférne a 4.
De hogy mindig 8 meg néha 10????
Nekem sem talicskával hordják a pénzt, pláne ikrek mellett van költenivaló. Amúgy Babylove pelenkát viszek be, DM-es. Itthonra is ezt használjuk, néha Liberót.
Holnap azért finoman rákérdezek, és bizony nem fogok a szekrényben hagyni ennyit.
Most meséltem a férjemnek, nagyon kiakadt:)
Nálunk is ebéd előtt van pelenkacsere, aztán alvás után. Ezen kívül akkor cserélik ha átázik vagy bekakil. Szóval ez 3 pelus maximum (jó ha többször kakil akkor több)
Nem járunk bölcsibe, itthon 3-4 db elég egy napra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!