Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Nektek is több pelenka fogy a...

Nektek is több pelenka fogy a bölcsiben? Én már kivagyok.!

Figyelt kérdés

Ikreim vannak, a 2 gyerekre itthon elment 8-10 pelenka, persze volt hogy 12 is, ugye ez változó.

Most már többször előfordult, hogy csak a bölcsiben 8 elmegy rájuk. Ma volt bent 6, plusz a szekrényben még legalább 6. Délután ahogy mentem értük, a szekrényben már 1 sem volt, a polcukon pedig 2. Magyarul minimum 10 pelenka fogyott??? Mit csináljak? Én nem bírok még több pelenkára beruházni, gondolhatjátok így is 2 gyerekre mennyibe kerül...

2013. szept. 24. 17:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nálunk nem tudom, hogy csinálják, de míg én itthon elfogyasztok 2 csomaggal, ott még van benne pár darab... Nem tudom hogy csinálják, pedig én sem herdálom a pelust... Lehet itthon többet iszik, mint ott, és azért kevesebb. Mindenesetre kérdezd meg, h mi lehet az oka, mert otthon kevesebb fogy.
2013. okt. 3. 13:56
 12/13 anonim ***** válasza:
Én 10-12 darabot viszek be 1hétre(!) és elég szokott lenni. Kétszer cserélnek pelenkát náluk ebéd előtt és alvás után + ha kaki van...
2013. okt. 14. 13:58
 13/13 anonim ***** válasza:
A fiam átlag 4 darabot használ naponta, de van hogy többet. Menetrend szerint pelenkáznak, plusz kaki esetén. Amikor nekünk nincs, mert nem pótoltam elég gyorsan, vesznek mástól és utána visszateszik és fordítva. Mondjuk, nem vagyok benne biztos, mennyire tartják tényleg észben...
2016. jan. 25. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!