Nálatok mivel próbálkoznak be a bölcsiben?
Ma elmentem a lányomért a bölcsibe (3/4-d 4-re) és jött egyből a gondozónő, hogy ez túl sok lesz a lányomnak.
Mármint, hogy 7-re behozzuk és ilyen későn megyünk érte. Mondtam neki, hogy ez egy kivételes alkalom, hogy ilyen KORÁN jöttem érte, mert ma orvosnál voltam egész nap és nem dogloztam, de holnaptól fél5 környékén jövök érte.
Erre kikerekedett a szeme és rákérdezett, hogy miért?!
Mondtam neki, hogy a érjem és én is napi 8 órában dolgozunk, reggel 8-tól. Esélytelen, hogy 4-re vagy hamarabb érte jöjjünk.
Van még 1-2 dolog, amit "viccesnek" találok. Kiváncsi vagyok, hogy csak én "nyúltam bele" a jóba vagy mások is megvannak áldva az ilyen gondozókkal?
Nálunik is volt ilyen hogy fél 5re ment apa érte és már csak ő volt. Nem értem hogy lehet megoldani hogy 3kor már senki nincs ott mikor mindenki elvileg dolgozik.
3 nap alatt a 15 pelus? Szép..
Hú, hát akkor nekünk szerencsénk van.:)
Elmondták, hogy reggel 6-tól, este 6-ig vannak ott és ennyi. Csak akkor szólnak, ha tényleg kell valami, most taknyosak és kell még egy csomag zsepi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!