Nőnapra bölcsibe furcsa lenne ha egy nagy doboz bonbont vinnénk a két kisgyermeknevelőnek és a két dadusnak közösen? Úgy értem elosztanák ők maguk között.
5. vagyok
Ha a gyerekem csinál nekem Wc-papírból egy virágot az oviban, örülök, tök jó, ügyesedik, meg azt is megértem, h az oviban olcsó anyagokból próbálnak dolgozni.
De ha valakinek ajándékot adok (oké, hogy a gyerek adja nőnapra, de csak névleg, mert gondolom, nem ő készíti egyedül, hanem te is benne vagy, szóval közösen adjátok) az ne egy használt WC-papír gurigájából legyen már, hanem egy kicsit minőségibb anyagból, kicsit szebb kivitelezésben.
Nálad van a probléma, ha te ezt felnőttként nem bírod felfogni, h ilyet nem illik.
Ennyire ne legyél már igénytelen, ezért írtam a textilvirágot példának, de tényleg jobb lenne valami finom édesség vagy akár egy tálca házi sütemény, mert ahogy írták, az oviban napi szinten csinálnak ilyeneket az óvónők a gyerekekkel, ne ilyennel örvendeztesd már meg!
Most tudtam csak megnézni a válaszokat, sajnálom hogy vita alakult ki :-( A saját kezű ajándék idén még kilőve, talán majd ovis korában szívesebben ügyeskedik velem együtt.
Még mindig nem tudtam dönteni mert van ugye két kisgyermekgondozó, két dadus, de a szomszéd csoport gondozói is sokat foglalkoznak a fiammal ,na meg van egy helyettes gondozónéni, egy kisegítő... jaj hát ezért gondoltam közöset, esetleg ajándékcsomagot ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!