Csak szerintem furcsa ha egy nő sört iszik?
Csak szerinted furcsa.
Én is szoktam sört inni.
Nagyon ritkán iszom, de nyáron a nagy melegben néha szivesen megiszom ebéd után egy pohár sört. Viszont a bort utálom. Miért ne ihatna egy nő sört, ha azt szereti?
A koktélban meg mi a szexis?
Akinek ilyen fogalmak vanak az agyában, hogy "szexis kis női koktél", azzal igen komoly bajok vannak!!!!!!
EZ csak a hülyébbek fejében van, hogy a "férfi" sört meg pálinkát iszik, a "nö" meg liköröket, koktélokat.
Aki értelmes, az nem ilyesmikkel foglalkozik, egy nö ugyaúgy ihat sört, pálinkát is, és egy férfi likört, koktélt, vagy akár üdítöt is.
Egyébként a világ legtöbb részen senkinek sincs baja azzal, ha férfiak koktélokat isznak - lásd: koktélparti!!!
Nekem egyik se furcsa, mindenki igya azt, amit szeret.
Én sört (főleg barnát és belgát), pálinkát, whiskyt és vodkát szoktam inni (már ha iszom, azért ez nincs minden hónapban, azt hiszem). Nagyon ritkán pedig száraz vörösbort vagy tokaji aszút (kb. az egyetlen édes ital, amit megiszom). Mi köze van ennek ahhoz, hogy lánynak születtem? Az emberek fejében érdekes dolgok vannak, egyesek azt nem értették, miért lettem programozó... Eh.
Nem igazán értem mi lenne a furcsa rajta!
Arról nem is beszélve, hogy nő létemre a kedvenc italom vodka tisztán, whiskey-s pohárból, citromkarikákkal, jéggel, esetleg egy csipet mentollal. Na akkor én biztos nem vagyok nő ugye?
Én sem értem az ilyen előítéleteket.
Én szeretem a sört, a koktélokat is.
Ahogy előttem írta valaki, én is programozó vagyok, minden műszaki cuccot azonnal kiismerek, szőke vagyok, kedvenc színem a rózsaszín, és igen, főzni is tudok.
Viszont a prekoncepciókat nem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!