Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Miért viszi mostanában mindenk...

Miért viszi mostanában mindenki bölcsibe a gyerekét mikor ráadásul otthon van az újszülöttel?

Figyelt kérdés

Úgy értem most kezdik?

Nem félti azt a szerencsétlen picit ,hazaviszi neki a sok nyavaját és még olyan pici!

Persze ez egy hülye szöveg hogy hamarabb túl lesz rajta !!

Nekem érdekes a kislányom 10 hónapos koráig nem volt beteg még egy orrfolyása sem ,miért? mert a kisfiamat nem vittem oviba még nem volt oviköteles,de most nem értik meg az oviban hogy egyszerüen nincs idegzetem hogy folyton betegek ráadásul a rengeteg pénz a gyógyszerekre!

Németországban ingyen van a gyógyszer GYerek 18 éves koráig!

Nekünk meg olyanok a gyerekek hogy nincs olyan hogy néhány napig csak sima taknyosság, aztán elmulik, hanem ráhúzódik vagy a tüdejükre vagy hörghurutjuk lesz na ekkor borzalmasak az éjszakák ,nappalok ,orrszívás egyiknek orrszívás a másiknak ,orrcseppezés , lázcsillapítás, köptetők tömkelege!!

Én ettől az egésztől kivagyok!!

Amikor lazán veszem az ovit ,akkor tuti hogy pár nap mulva elkezd köhögni a kisfiam és utána a lánykám és vége megint minden kezdődik előlröl!!

2014. szept. 21. 17:02
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

Kisfiam 27 hónapos, 3 hónapja jár napközibe, mellette pedig van egy pici kislányom itthon, nemrég született. Kisfiam egy olyan természetű gyermek, hogy ha nincs kellőképpen lekötve, akkor bizony hisztizik ezerrel, vagy ami rosszabb, unatkozik. Amikor itthon volt betegen, igyekeztem a lehető legtöbb figyelmet rá szentelni, szinte 90%-át a figyelmemnek ő kapta, de még így is azt láttam rajta, hogy nagy szüksége van a közösségre...sokat filozofáltam azon anno, hogy vajon mi lenne a legjobb neki, és úgy döntöttünk a férjemmel, hogy délelőttönként napközis lesz...mondanom sem kell, imádja! Egy pörgős, huncut, izgága kisfiú, de imádom, amikor vidáman találom ebéd után a napköziben, és meséli nekem alig érthetően, hadarva az élményeit! Arról nem is beszélve, hogy itthon általában fényevőt játszik, míg a bölcsiben szó szerint zabál, mindig repetázik...nagyon jó hatással van rá a közösség, ha azt látnám rajta, hogy egy kicsit sem szeret oda járni, akkor egy percig sem gondolkodnék, kivenném.

Azt pedig felháborítónak tartom, amikor azt olvasom, hogy "az ilyen nem anya" és hasonló! Kikérem magamnak! Jó anyának tartom magam, imádom a gyerkőceimet, és utálom, ha valaki így fogalmaz, hogy "lepasszolta" a nagyot! Istenem, hihetetlen rosszindulatú emberek vannak a világon, ez elszomorító. Vagy ha mégis, valamiért ez valakinek nem tetszik, akkor miért kell ilyen undorító nyers modorban véleményt mondani? Én sem pocskondiázom azokat az anyákat, akik otthon tartják a gyerekeiket, csak azért, hogy otthon unatkozzon a gyerek a tesója és az anyja mellett...szerintem egy anya attól jó anya, hogy nagyon is jól tudja, hogy mik a gyereke igényei, és a szerint dönt. Én a kisfiam igényeit, érdekeit néztem, amikor beirattam bölcsibe, nem pedig a saját kényelmi szempontjaim vezéreltek. Ha az utóbbi lenne, na, akkor nem találnám sértőnek ezt a sok buta kommentet, és ....nem is írtam volna le mindezt.

2014. okt. 3. 23:49
 42/42 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok...annyit csak még hozzátennék, hogy nem állami bölcsi, hanem fizetős napközi, tehát nem happoltam el senki elől a helyet. Bár, sajnos attól tartok, a sok izzig-vérig anyukának mondani, ez olyan, mint a borsót falra hányni :/
2014. okt. 3. 23:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!