Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Miért viszi mostanában mindenk...

Miért viszi mostanában mindenki bölcsibe a gyerekét mikor ráadásul otthon van az újszülöttel?

Figyelt kérdés

Úgy értem most kezdik?

Nem félti azt a szerencsétlen picit ,hazaviszi neki a sok nyavaját és még olyan pici!

Persze ez egy hülye szöveg hogy hamarabb túl lesz rajta !!

Nekem érdekes a kislányom 10 hónapos koráig nem volt beteg még egy orrfolyása sem ,miért? mert a kisfiamat nem vittem oviba még nem volt oviköteles,de most nem értik meg az oviban hogy egyszerüen nincs idegzetem hogy folyton betegek ráadásul a rengeteg pénz a gyógyszerekre!

Németországban ingyen van a gyógyszer GYerek 18 éves koráig!

Nekünk meg olyanok a gyerekek hogy nincs olyan hogy néhány napig csak sima taknyosság, aztán elmulik, hanem ráhúzódik vagy a tüdejükre vagy hörghurutjuk lesz na ekkor borzalmasak az éjszakák ,nappalok ,orrszívás egyiknek orrszívás a másiknak ,orrcseppezés , lázcsillapítás, köptetők tömkelege!!

Én ettől az egésztől kivagyok!!

Amikor lazán veszem az ovit ,akkor tuti hogy pár nap mulva elkezd köhögni a kisfiam és utána a lánykám és vége megint minden kezdődik előlröl!!

2014. szept. 21. 17:02
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
57%

Egészen konkrétan totál semmi közöd hozzá, hogy más miért csinálja úgy. Nyilván van oka. Neked meg van okod, hogy ne így tegyél, a te érveid is elfogadhatók, nyilván másé is azok lehetnek.

Mondjuk az én 2 és fél éves fiam mellett egy nehéz természetű csecsemővel, egész nap tök egyedül nagy mutatvány lett volna. Ugyanis a fiam egészemberes gyerek. És most kezdte az ovit, picit volt taknyos egy hétig, és ennyi. Nem, nincs mellette még pici babám, de ha lenne, egész biztosan elgondolkoztam volna legalább egy félnapos bölcsi mellett. Itt nem kell munkáltatói, kell a létszám a bölcsibe, úgyhogy felveszik.

Te a betegségektől vagy ki, más meg attól, hogy egész nap egyedül van 2 picivel, segítség nélkül.

2014. szept. 21. 18:17
 22/42 anonim ***** válasza:
74%
Te vagy a "globális időjárásos" kérdező is?
2014. szept. 21. 18:28
 23/42 anonim ***** válasza:
68%
Tuti hogy az.
2014. szept. 21. 18:31
 24/42 anonim ***** válasza:
100%
3,5 éves a nagyobbik lányom, 5 hetes a kicsi. Múlt héten mindketten betegek voltak. Direkt nem írattam be ovib
2014. szept. 21. 19:53
 25/42 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, előbb elküldtem. Szóval, nem írattam be oviba, mégis náthások. Pedig a kicsi csak anyatejes. Úgyhogy max. egy steril szobában tudod elkerülni a betegséget.
2014. szept. 21. 19:56
 26/42 anonim ***** válasza:
55%
te csak azért nem viszed mert kényelmesebb otthon ülni mint három gyerekkel időre eljutni az oviba, a gyerek csak közöségben tud szocializálodni
2014. szept. 21. 20:04
 27/42 anonim ***** válasza:
70%
Tiszta zavar az egész amit itt összeírtál. Azért betegesek a gyerekeid mert sokan viszik a gyereküket bölcsibe? Mi az, hogy bonyi? Mire vagy kíváncsi igazából? Neked lesz három gyereked? Sajnálom őket.
2014. szept. 21. 20:20
 28/42 anonim ***** válasza:
100%
Off. N.orszàgban valóban ingyenes a gyógyszer gyerekeknek ha orvos írja fel. Eddig én sem fizettem.
2014. szept. 21. 20:32
 29/42 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, orvost kellene váltanod. Manapság nagyon meggondolják a gyerekorvosok jobbik felei, hogy mikor írjanak antibogyót a kisgyereknek. Remek dolog az antibiotikum, de igen káros is a szervezetre.
2014. szept. 21. 21:11
 30/42 anonim ***** válasza:
Az igaz,hogy ezen a legtöbb közösségbe kerülő gyerek végig megy,de egyáltalán nem mindegy,hogy 1,2,3 vagy mondjuk 4 évesen.Minél nagyobb annál ellenállóbb.
2014. szept. 21. 22:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!