Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Nyugtassatok meg! Bölcsiben...

Nyugtassatok meg! Bölcsiben áldott jó gyerek, mindent megeszik, pohárból iszik, nincs hiszti ( hétfőn kezdtük a beszokást) Itthon: válogat, nem iszik pohárból - hiába próbálom -, hiszti, alig lehet lekötni?

Figyelt kérdés
Másnál is ez a helyzet, vagy én neveltem rosszul? (hozzáteszem, hogy itthon nagyon anyás, meg a bölcsiben is amíg ott vagyok)

2014. szept. 5. 09:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hihi Orulok, hogy nem csak nalunk van ez :P Tenyleg legszebb orom... de viccet felre teve. Detto! Itthon kivert akkora hisztit mert fel kellett venni a cipot. Ott is! PRobaltam eroltetni ott, hogy marpedig cipoben kell lenni! Mondta a bolcsis, hogy hagyjam. Hagyjam ott a cipot. A 3. nap rajta volt. Azota szo nelkul! Igaz ez itthon is valtozott! Koszonom neked bolcsode ;)

Hiszti nalunk is igy van. Szerintem a hiszti mindig az anyanak szol. En beletorodok. Viszont ot mintha konnyebb lenne elterelni most igy egeyb dologban ;) Igy osszehasonlitva kevesebbet van hiszti, mint mikor egesz nap csak az en fejemet latta ;) A bolcsiben tunder ;) Szerintem orulj ennek! Orulj, hogy nem azzal varnak, hogy megint megvert valakit.

Nem iszik poharbol, de tud? En nem latom akkor ott problemat. Nekem vizesuvegbol iszik, olyan becsukhatos :/ Meg van hogy poharbol. Enni a bolcsi elott nem probalt egyedul. Tudott volna, en meg "orultem" hogy lehet etetni, es nem all romokban a konyha. 1 het bolcsi, es elveszi a kanalat tolem, es meg a levest is kanalazza SZEPEN. Szerintem sok jo oldala van a bolcsinek azt probald meglatni. Ne legyen lelkiismeret furdalasod. Oktoberben nem lehet kezdeni, most kell! Addig meg lesz beteg, hogy otthon lesz veled eleget!!

2014. szept. 10. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!