Jelenthet valamit ez az álom? Ha igen lehet hogy képletesen a jövőmet mutatta meg?
Figyelt kérdés
Álmomban a volt párommal sétáltunk,azt mondta hogy meg kell mutatnia valamit,egy kastélyhoz mentünk ahol beszélgettem egy tündérkirálynővel(teljesen átlagosan nézett ki de valahogy tudtam hogy micsoda),azt mondta hogy eleget szenvedtünk,megérdemeljük hogy újra boldogak legyünk együtt és megkért hogy menyünk el,otthagytuk és átkeltünk egy hídon ami a kastélyon belül volt,de amikor átértünk egy gyönyörű kisvárosba érkeztünk egy folyó mellé,ahogy ott is továbbhaladunk megjelent egy angyal és azt mondta hogy áldott gyermekünk fog születni,csak hinnem kell hogy újra együtt leszünk.
Nem nagyon hiszek az ilyenekben,de ez az álom nem hagy nyugodni,és gyakran napközben is olyan mintha abban az álomban sétálnék,ez jelenthet valamit?
2013. jan. 6. 18:08
1/3 Tom Benko válasza:
Van némi jelentése a saját lelkivilágodról, a jövődről viszont semmi.
2/3 A kérdező kommentje:
valószínűleg van igazság abban amit írtál,csak azért remélem hogy valós mert egy korábbi párommal kapcsolatban azt álmodtam meg hogy megcsal,másnap kiderült hogy ameddig külföldön volt egy közös ismerősünk rányitott amikor éppen benne volt egy csajban,meg más esetben is nagyjából azt álmodtam ami később történt,csak most nagy az esély rá hogy csak a hiánya miatt álmodtam vele:S
2013. jan. 8. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!