Furcsa álmaim vannak mostanában (kb 2 hete), mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Egy időben mikor elkezdődött úgy néztem rá, hogy "majd el múlik", de aztán mégsem.Már egy ideje nem tudok ez miatt aludni.Az álmok olyanok mint eddig voltak, de furcsa módon minden álmom vége felé megjelenik egy lány(olyan 14-15 éves lehet, én 14 vagyok)és azt mondja:"Találkozunk az álmaidon kívül."Ezután 3-4 órán keresztül kint ülök a konyhában és gondolkodok:Vajon mi lehetett ez?Minden egyes álmomban ott van és mindig ugyan ezt mondja.2013. jan. 6. 01:06
1/7 anonim válasza:
Ezt jelenti. Találkozni fogsz vele az álmaidon kívűl, azaz a való életben.
2/7 anonim válasza:
Ijesztő, félsz tőle? Vagy aranyos, barátkozós lánynak nézed?
3/7 A kérdező kommentje:
Hát, inkább barátkozós mert állandóan ölelget meg puszilgat.
Bár még mindig nem tudom, hogy találkozhatnék vele, hogyha az álmomban van.
2013. jan. 9. 18:36
4/7 anonim válasza:
Akár azt is hogy valaki behatolt az álmaidba,akár testetlen lény is lehet de akár valamilyen emberi lény is lehet,aki mondjuk a te szellemi fejlődésedet kíséri,nehéz megmondani.
5/7 A kérdező kommentje:
Találkoztam vele...Megismert és csak néztem:Ez hogy történhet meg?Kedves egy lány, nagyon utal rá, hogy hozzám tartozik, de még fel kell ezt dolgoznom...Azt mondta addig vár amíg csak lehet.Mit tegyek most?
2013. jan. 15. 15:49
6/7 anonim válasza:
Ezt én is szoktam álmodni csak egy 17 éves fiuval, de még nem találkoztam vele élőben. Elősször azt hittem az öcsémre hasonlít, de tévedtem mert teljesen más-bár szerintem jól kijöttek volna egymással. De miért akarna velem egy 17 éves találkozni ha én 30vagyok?? Megfejthetetlen..
7/7 anonim válasza:
Szkeptikus véleményem a következő lenne. Barátnőre vágysz, az agyad pedig így próbálja kielégíteni a vágyaidat. Én minden éjjel egy lánnyal álmodom, aki nem tudja viszonozni érzelmeimet. Az agyam pedig olyan képeket, néha hangokat vetít elém, amelyeken együtt vagyok vele, általában csak fekszünk egy ágyban, összekulcsolt kézzel, beszélgetünk, csókolózunk, és a többi. Természetes dolog. Az meg, hogy a valóságban is találkoztál vele, az meg vagy véletlen egybeesés, vagy nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!