Mit tennél, ha ilyen rosszindulatú lenne a gyermeked kisgyermeknevelője?
Mivel igazából itt semmi s történt, ezzel nem is tudsz kihez fordulni ezzel!
Mit mondanál és kinek?!
azért egészségesebb a lányka mert alulöltözteti! ellenállóbb lett.
nem lehet a másik csoportba átvinni?
Jézus, szörnyű, hogy ilyen gondozók is vannak...Enyém most 21 hónapos, lehet szeptembertől bölcsis lesz, szóval én még nem vagyok ebben a témában otthon. Viszont az anyósom egy másik városban gondozó és ő mondta, hogy a 80%-ára még egy szelet kenyeret se bízna, nem hogy valaki rokonát! :( Én elhiszem, hogy képes ilyenre egy gondozó!
Átkérni másik csoportba nem lehet? Ezzel a nővel már nem lehet rendezni a viszonyt, az biztos! Én iskolában tanítok, még ott is lehetséges a szülő kérésének a figyelembe vétele, nem hogy egy bölcsibe, ahova csöpp gyerekek csöpp lélekkel járnak! :) Engem nagyon zavarna, ha így bánnának a gyerekemmel! Vezetőnővel beszélnék, megérdeklődném a lehetőségeket, illetve ha más nincs, kérnék egy másik csoportot!
Sok sikert, és ne hagyd, hogy így bánjon a lányoddal!
Nekem hihetetlenül hangzik, hogy egy gondozót zavar, hogy ott van a csoportban egy olyan gyerek, akivel semmi probléma, sőt , ahogy írod, mintha ott sem lenne. Még érteném, ha egy magatartászavaros, agresszív gyerekről lenne szó, de így semmi értelme.
Egy bölcsis csoportban amúgy is minimum két gondozónő van, a te kislányod mégis mindig az undokhoz kerül, a másik meg nem veszi észre, hogy nincs megfelelően felöltöztetve? Szerintem valami nem stimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!