Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért van ennyi rosszindulatú...

Miért van ennyi rosszindulatú válasz-és beszólás?

Figyelt kérdés

elég egy helyesirási hiba-vagy mellé olvasás-és máris megkapja az ember,

természetesen lehetnek eltérő vélemények -ez a célja ennek a fórumnak,hogy tapasztalatot cseréljünk,segitsünk egymásnak-de miért van ilyen sok bántó megjegyzés,ha nem egyeznek a vélemények?

2013. okt. 3. 08:56
 1/5 anonim ***** válasza:
mert vannak olyan értelmi képességű emberek, akik személyes sértésnek veszik, ha valaki nem ért egyet velük.
2013. okt. 3. 08:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

nagyon egyszerű a válasz. az anyukák ingerültek, a gyereken nem vetik le a feszültségüket,de itt igen. no meg egy anonim oldalon sokkal könnyebb kinyitni az embernek a csipáját.

off: egyébként ezt a kérdést minden héten felteszik 2x. mielőt kiírták a kérdésed, gondolom láttad a hasonló kérdések felsorolást. ott is mindenhol ugyan ezt a választ adják. újdonságot nem fogsz olvasni.

2013. okt. 3. 08:59
 3/5 A kérdező kommentje:
én még nem láttam-és nem is irt ki hasonlót-elnézést..
2013. okt. 3. 09:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Mert a magyarok ilyenek. Ha meghalt a tehenem, dögöljön meg a szomszédé is. Az emberek irígyek egymásra, imádják fitoktatni, hogy mennyivel előrébb valók, mint a másik, állandó versenyben és stresszben élnek. A baj az, hogy kevés az olyan ember aki tényleg, önzetlenül segíteni akar, vagy képes kimondani egyúttal beismerni a saját hibáját, hogy mások tanulhassanak belőle. Ha valaki kétségbe esve kiírná, hogy sos a gyerekem mosószert ivott, mit tegyek, azonnal lehurrognák, hogy egy, miért ide ír ki ilyen kérdést és miért nem rohan azonnal vele a kórházba, kettő, hogy lehet ennyire felelőtlen, hogy előlhagy ilyeneket, három minek az ilyennek gyerek?

Ehelyett a segítőkész ember pl azonnal segítene neki kikeresni neten, hogy mi ilyenkor a teendő, amíg kiér a mentő pl.

De ez egy sarkallatos példa, ennél kisebbekért is egymás torkának esnek a válaszolók (pl miért nassoltatja a gyerekét keksszel a kedves anyuka, miért nem ad helyette valami egészségesebbet, közben a kérdés valami teljesen más volt), ezután pedig azzal hencegnek egymásnak, hogy ők bezzeg mennyivel szuperegészségesebben táplálják kicsinyüket, stb.

Na de az élet ilyen, örökös harc és vetélkedés.

2013. okt. 3. 11:58
 5/5 anonim ***** válasza:

A bunkózást én sem szeretem! De ha van egy olyan kérdés ami érint, választ adhatok, leírom. ŐSZINTÉN!!! És ami a nagy baj, hogy sokan nem azt olvassák amit szeretnének látni, és ezért rögtön ráförmednek az emberre. Az emberek egyébként is olyanok, h elmondják, hogy az őszinte véleményt szeretnék hallani, aztán mikor őszinte vagy, akkor utálnak, mert megbántottad ezzel, mert az emberek ilyenek. 90% nem az igazságot akarja hallani! SAJNOS!

Ha egy termék, vagy étkezés, vagy babás hasznos nem anya kérdés, vagy család béli, akkor meg érthetetlen butaság, h miért kötözködik egyik a másikkal. Azért, mert nem úgy csinálja valaki mint a másik, ugyan olyan jó anya, lehet...

Az a baj, hogy sok a buta ember, irígy és rosszindulat... Én már ezzel nem is foglalkozok! :)

2013. okt. 3. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!