Komolyan hogy lehet itt ennyi rosszindulatú ember?
Melyik az a kérdés?
Egyébként én egyre ritkábban látogatom az oldalt, pont ezért. És néhány kérdező sem kivétel sajnos, aki csak veszekedést akar szítani. Mostanában elég gyakori ez a stílus, régebben is előfordult, de pár hete kifejezetten ez a jellemző.
És igen, ez a példa. Pontosan ezt tanulják meg a gyerekek is, ezek lökik ki a másik gyereket a sorból, meg le a mászókáról. Semmi empátia és tolerancia. De ezt most általánosságban írom, mert nem tudom, milyen kérdésnél csapták ki nálad a biztosítékot ezzel...
Az anyukák egy külön faj, bogaram. Én is az vagyok, és ezt akkor tanultam meg, amikor az lettem. Nem tartom magam rosszindulatúnak, de azt el tudom képzelni, hogy vannak, akik a frusztrációjukat itt vezetik le, és nem válogatnak sem kérdésben, sem válaszban, mert itt lehet őrjöngeni, és semmi következménye nem lesz, csak a lepontozás, amiért szintén lehet őrjöngeni.
Azért valljuk be, embert próbáló dolog évekig minden nap ugyanazt csinálni a 4 fal közt, ebből néha a fodrász, barátnők, apával program, akármi, huzamosabb időre nem tud kirángatni.
Szerintem ez a helyzet, én is azért vagyok itt inkább, mert ez a társas interaktus számomra elfogadható formája. Kis községben lakok, és unom azt hallgatni, hogy mikor fogyok már le, vagy azt, hogy nem kell elkényeztetni a gyerekemet, mert csak krémtúrót eszik, főzeléket nem (számomra ez nem kényeztetés kérdése), na, meg hasonló kéretlen jó tanácsok, szóval akár ilyenek miatt is értheted, hogy egy otthon lévő anyuka időzített bomba, akár akarja, akár nem.
Nekem is van gyerekem,nem érzem magam másnak,mint gyerek előtt,nem is viselkedem másképp,fel szoktam járni ide,bár egyre kevesebbet,de inkább barátok társaságát szeretem,nekem nem mondják,hogy fogyjak le mivel saját magamnak nem tetszett az a néhány kiló ami rajtam volt,így le fogítm.Az a baj,hogy nem csak az oldalon viselkednek így hanem a valóságban is.
Ez volt az a kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!