Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Komolyan hogy lehet itt ennyi...

Komolyan hogy lehet itt ennyi rosszindulatú ember?

Figyelt kérdés
Ennyire süllyed a társadalom? De most komolyan depressziós anyuka kiír egy kérdést,segítsenek neki erre jól belerúgnak "Miss mindenben tökéletesek",leszólják,porig alázzák,csúnyán beszélnek vele,hátha még rosszabb lesz.Őszintén nem csodálkozom,hogy sokan nem szeretik az anyukákat,én is kerülöm Őket ha lehet nem is akármiért ez borzalmas,egy csajszi kimegy pl a játszótérre a gyerekével, épp érzékenyebb beszól neki egy szupermami,és utána szegény csajnak rossz kedve lesz,mert épp nem tud nem foglalkoznia kotnyeles tyúkanyóval.Érdekes komolyan és még a gyereknek akarnak jó példát mutatni? Semmi tolerancia,empátia?? Komolyan hihetetlen,és sorra jönnek a kérdések vajon miért nem szeretik az anyukákat,ilyenek után nem csodálkozom..
2013. júl. 27. 23:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
51%
Nem is bántották annyira szerintem, ahogy olvasom. Egyébként ahogy ír, tuti kamu. Egy egyetemista nem ír ilyen stílusban ennyi hibával. Meg azért oké van olyan, hogy valaki depressziós de ilyet írni, hogy "undorodik a babájától"...hát nem tudom.
2013. júl. 27. 23:55
 12/20 anonim ***** válasza:
90%
2. vagyok és nem teljesen azt írtam, amire reagáltál, illetve nem azt volt szándékomban írni. Átolvasnád még egyszer? Írtam, hogy huzamosabb ideig nem tudnak a programok kirángatni az otthoni fásultságból, de ez alatt nem azt értem, hogy 10 évig otthon kell tespedni. A munka az meg más tészta. Az szuper, ha valaki kap állást, vagy visszamehet a régi helyére, ahol én lakok, ott ez kisgyerekes anyukának csak álom. Sajnos. :( Mondjuk én elfoglalkoztatom magam, tehát nem konkrétan rám vonatkozik.
2013. júl. 27. 23:56
 13/20 anonim ***** válasza:

6-os vagyok...

Én is voltam már kibukva. Volt olyan kérdező, akit nagyon sajnáltam. Ha a sorai mögé nézett az ember, érezhető volt, hogy meg szeretné menteni a házasságát, ezért kért tanácsot, a többség pedig azt tanácsolta, hogy hagyja ott azt a tahó férjét, és váljon el. Hát, a legtöbbnek ez a jó megoldás, menekülni, és nem megjavítani. Néha úgy beírtam volna nekik, hogy miért kell lehülyézni, meg még jobban lenyomni az embert. Vagy volt itt egy, akinek bacilusfóbiája volt, ki akarta dobni az ágyat, mert az ex után nem akar belefeküdni. Azt is lehordták minden betegnek. De hát basszus! Valaki a pókoktól fél, van aki utál valami kaját (ami számunkra érthetetlen), vannak (nem is kevesen) akik meg az exekre fóbiásak.

Én sem értem néha az embereket, miért kell belerúgni a másikba. Ha jót nem tudok, rosszat minek?

2013. júl. 28. 00:01
 14/20 anonim ***** válasza:
Pedig ilyen is létezik ám. Van aki "undorodik a babájától". Engem felhívott egy barátnőm, aki nemrég szült, (gyakorlatilag ugyanez a helyzet, csak nem ezt a szót használta), segítséget kért. Lehet, hogy a kérdező nem járt egyetemre, -bár néha lecsodálkozom, milyen színvonalon állnak egyes egyetemek, szóval simán lehetséges-, de segítséget kért. Szerintem ennyi a lényeg. Ha meg kamu, akkor is segíthetnek a normális válaszok másnak, aki hasonló helyzetben van. Mindegy, kár a gőzért.
2013. júl. 28. 00:15
 15/20 anonim ***** válasza:
68%

Azért ha elolvasod, két dolog volt benne nagyon durva. Az egyik, ahogy ír a babájáról, bár ezt lehet talán a depresszióra fogni, nem értek hozzá. Viszont a pszichológus ellen a legsúlyosabb érve az volt, hogy mit fog szólni a szomszédasszony...

Én nem válaszoltam arra a kérdésre, semmi értelme, egyébként is a környezete felelőssége lenne felismerni a problémát, de attól még a leányka sem túl szimpatikus ezzel a hozzáállással.

2013. júl. 28. 07:53
 16/20 A kérdező kommentje:
Aki volt ilyen helyzetben vagy hasonlóan annak nem durva ahogy ír,a depressziónak nagyon súlyos esetei is vannak,kívülállóként könnyű ítélkezni meg elképedni.
2013. júl. 28. 08:20
 17/20 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom a kérdezőt.Én ugyan nem voltam ilyen helyzetben,de elhiszem,hogy van ilyen.Most várom a 3babánkat,aki véletlen baba.Hadd ne mondjam,hogy ki voltam borulva a terhesség elején.A hátam közepére nem kívántam,nem éreztem semmit iránta.Nem szedtem a gyógyszereket amit kaptam,hogy megmaradjon(előző vetélések miatt).De mostmár 7hós terhesen imádom,alig várom,hogy megszülessen,és bocsánatot kérjek tőle amiért nem vártam.A kérdező nem rossz anya,ha az lenne nem foglalkozna a problémájával.Egyébként majd el fog olvadni idővel a babájától,majd ha meggyógyul.Most idegennek érzi,és őszintén szólva idegen gyerektől én sem olvadnék el.
2013. júl. 28. 11:56
 18/20 anonim ***** válasza:
Itt most nagyon sok beszólást lehet kapni, bármilyen kérdésre. De nem csak itt, a munkahelyek is ilyenek lettek. Anya azt mondta, hogy ezt a válság hozta és hogy majd el fog múlni, addig legyek türelmes és ne foglalkozzak vele.
2013. júl. 28. 13:07
 19/20 anonim ***** válasza:

Elolvastam a linkelt kérdést,és a válaszokat... A 37-es-t első mondata után ki x-eltem inkább,nagyon felhúzott...

Sokan vagyunk naivak- igen,naivak! sajnos azok a típusok,akik mi vagyunk már nem normálisnak mondhatók. Ma már a normális fogalma alatt az okos szuperanyucikat értik az emberek... Hogy miért van így,nem tudom,de nagyon elegem van!

Már mindenért bántják az embert.

Én ezt okosan megoldom... Van egy anyuka,néha összejárunk,egy napon születtek a fiaink. Ő cumit ad,én nem. Ha valamit csinál,amivel én nem értek egyet,nem kezdem el kifejteni,hogy miért csinál butaságot,sőt még azt sem mondom Neki,hogy ezt nem kellene,csak annyit,hogy én nem adtam oda a cumit,vagy pl a lassan 6 hónapos fiának olyat ad,amit én 10 hónapos korig nem adnék,akkor annyit mondok,hogy én nem adok még olyat. Nem érzem,hogy neki kellene esnem csak azért,mert velem ellentétben Neki "csak" a 2. gyermeke (Nekem 4. gyerkőcöm), és az elsőt 4 évesen ott hagyta az apjánál...

Tudjátok,annak kellene örülnünk,hogy nem egy újabb tragédia lett a lány történetéből- úgy értem,hogy sokan hipp-hopp kidobják a gyermeket,meg minden féle olyan szörnyűséget követnek el,amit a gyomrom nem tud bevenni. A lány segítséget kért,és ez jó dolog! És hogy tegnap végre 1x meg tudta etetni segítség nélkül!Felismerte hogy baj van,ez már a gyógyulás jele szerintem! :-) Remélem minden rendben lesz Vele/Velük!!! :-)

Off - az 50 kg-s,mint egy tini... hát az szerintem sem nőcis... :-D Igaz,én is 50 kg-s vagyok,de én nagyon alacsony,szóval én nőiesnek számítok :-P

2013. júl. 28. 15:17
 20/20 anonim ***** válasza:

Direkt nem vàlaszoltam rà, ha igaz a sztori bàntani nem akartam. Nem vagyok szuperanyu sőt....de szàmomra undorìtò hogy undorodik...depresszio ide vagy oda.

Maga az undorodok szò miatt...

2013. júl. 28. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!