Gyomorgöcs a holnapi bölcsitől? Biztatnátok egy kicsit?
Kisfiam két éves és bölcsis. Illetve még csak egy hetet voltunk (két hetes a beszoktatás), mert az első hét után lebetegedett és egy hetet itthon volt. Az első hetet szuperül bírta, ma viszont sírva kellett otthagynom és a délelőtt folyamán többször sírva is fakadt. Igaz, már bízik a gondozónéniben, oda is bújt hozzá, de azért többször eltört a mécses.
Tudom,hogy nem szabad mutatni,hogy ideges vagyok, de már görcsbe rándul a gyomrom,ha a holnapi napra gondolok!
Köszi! :)
Hú, hát most tényleg rosszul vagyok! Szegény csak sírt, "anyázott", nekem meg ott kellett hagyni. A kocsiban meg én sírtam,hogy milyen anya vagyok én,hogy otthagyom a síró gyerekem!
Van egy kislány, ő most kezdte a második hét beszoktatást és még nem sírt. Úgy irigyeltem az anyukáját, hogy legalább őt ez meg tudta nyugtatni. Anyuka ott pedig idegesebb,mint a gyerek! :)
Ma még kikönyörögtem,hogy reggeli utánig maradhassak,holnap viszont már beadom és mennem kell.
Igen, mondták,hogy nem szabad búcsúzkodni.
De mi van,ha nem szokja meg? Ha mindig sírni fog?
Aranyos vagy!
Remélem,hogy megszokja! A gondozónénik imádni valók, főleg, aki beszoktatja. A fiam is kedveli, itthon már második nap emlegette a nevét! :)
Egyébként nem okoskodni akarok, de nem lett volna jobb,ha így egy hét kihagyás után legalább még tovább maradtam volna ott?
Szia!
Hát ma is volt reggel sírás, de állítólag utána meg lehetett vigasztalni, elég hamar. Viszont 10 körül elkezdte és időszakonként újra kezdte. De ha nem is sírt, akkor sem játszott a többiekkel, csak ült a gondozónéni ölében!
De legalább már őt elfogadta. Viszont délben már megint kezd jobban lenni, mert összekötötte,hogy utána megyek érte. Csak nem tudom,hogy mi lesz így az ottalvással.
El vagyok keseredve! :(
Ha ez vigasztal, nem vagy egyedül! A fodrászom is kismama (volt) decemberben volt 3 éves a kisfia és 21 hónapos kora óta jár bölcsibe. Novemberben voltam nála utoljára, akkor mesélte, hogy neki kb. 2 hete van úgy, hogy már nem sír a gyerek amikor reggel beadja a bölcsibe! :O Állítólag utána semmi baj nincs a gyerekkel, teljesen jól van, játszik, alszik, eszik szépen. De minden reggel sírt több mint egy éven keresztül!
Mindezt azért mesélte el mert mi is bölcsit kezdtük, ez a második hetünk.
Na, ez most nem fog vigasztalni de az én gyerekem meg ennek az ellentettje. :) Eddig egyetlen 1x pityeredett el majdnem reggel. Végül nem lett sírás csak már kezdett görbülni a szája. Amúgy meg szalad befelé, még a puszit is úgy dobom utána. Ja, és egyszer sírt bent amikor eltűnt valahová a cumija és bepörgette magát. Imádja a bölcsit! Neki jót tett! Van aki meg büntetésként éli meg. Sajnállak mert az ember szíve megszakad ettől én annyira átérzem de tuti, hogy a Te gyereked is halál jól érzi magát a bölcsiben és a sírás csak neked szól!
Bocs, most olvastam el az utolsó hozzászólásod. Na, ugyanígy volt egy kisfiú nálunk a második beszoktatós héten. Nekünk akkor volt az első hetünk és ott voltam az első napokban ezért tudom. Eszébe jutott még anya meg, hogy ott lett hagyva és sírdogál egy sarokban. Aztán abbahagyta nézelődött kicsit aztán megint sírdogált stb..
A 3. napra teljesen elmúlt ez, amikor bementem a csoportba már Ő volt a főkolompos, a vezér. Ment körbe-körbe nevetve (van egy oszlop a szobában) a többiek meg utána. Kérdeztem a gondozónéniket, hogy már ilyen jól van Viktorka? És mondák, hogy igen, már tegnap is nagyon jókedve volt, nem sír már egyáltalán. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!