Van olyan bölcsöde, ahol anyanyelvin tanítanak gyereket nyelvekre?
Figyelt kérdés
ezt szeretném, és ez miatt próbálom elkerülni hogy kint kelljen élnem.2013. dec. 15. 15:20
31/38 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy adja a nevét de joga nincs. Ha apasági nyilatkozatban mindketten elismeritek, hogy ő az apja a gyereknek akkor ugyanannyi joga van mint neked. De tényleg nem értelek. Nem akarja hogy kimenjetek, vagyis nem akar eltartani, ami szánalmas, te nem akarod hogy bármi joga legyen és tényleg azon görcsölsz, hogy megtanulja a nyelvét? Nálad valami nem stimmel fejben az tuti.
32/38 anonim válasza:
Hú nektek nagyon nem kellene gyerek, se együtt se külön. Előre sajnálom szegényt két ilyen "értelmes" szülővel. Jézusom!
33/38 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Csak hajtod itt a hülyeségedet, nem is értem minek írtad ki a kérdést. Százan magyaráztuk el, hogy milyen rosszul is látod a helyzetedet. Leírom tök egyszerűen akkor: Te szimplán buta vagy, a leendő apuka meg egy irdatlan tapló, nem apának való. Szokták mondani: kell a jó, nem, kell a rossz, kell! Hát hajrá! Sok sikert!
26-os voltam.
34/38 A kérdező kommentje:
gondolom ki lehet kötni, hogy adja a nevét, de én mint egyedülálló nevelem a gyermeket.
amúgy meg hülye aki mondja
2014. jan. 9. 13:15
35/38 anonim válasza:
Nem, nem lehet kikötni. Komolyan érdekelne, hogy te tényleg ennyire buta vagy??? Ilyen értelmi szinttel nem sokra viszed az életben.....
36/38 A kérdező kommentje:
akkor gondolom azt ki lehet kötni, hogy apuka vállalja azt, hogy anyuka más országban él a gyerekkel
2014. jan. 9. 16:57
37/38 A kérdező kommentje:
tekintve, hogy akikről írtam, ott is csak az a baj, hogy apuka nem egyezett bele, hogy anyuka hazahozza a gyereket. szóval egy beleegyező nyilatkozat és kész, meg van oldva.
2014. jan. 9. 16:58
38/38 A kérdező kommentje:
de látom itt mindenki azt látja, hogy mit hogyan nem célszerű, meg mit hogyan nem lehet megoldani, holott én mindennek pont az ellenkezőjére lennék kíváncsi..
2014. jan. 9. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!