Van olyan bölcsöde, ahol anyanyelvin tanítanak gyereket nyelvekre?
pedagógiailag kifejezetten káros nyelvekre tanítani a gyereket, amíg még az anyanyelvét sem ismeri rendesen - és itt teljesen más az, amikor apa-anya kétnyelvű tehát születésétől kezdve két nyelvet hall a baba
nem attól fog nyelvet beszélni, hogy már a bölcsiben angollal szórakoznak...!!
Ez butaság amit az elsö mond, mint tudjuk osk gyerek nö fel ugy hogy anyuka igy beszél hozzá puka ugy. ennek egy eredménye van az hogy a gyerek rögötn beszél 2 nyelven. Vagy sok család van aki külföldön él de a gyerekkel amgyarul ebszélnekotthon oviban suliban meg beszéli azt a nyelvet ami az országbna van.
Kérrdezö vannak ilyen intézetek de sjanos nagyon drágák. De scak a legelterjettebb nyelven vannak. Amerikai iskola, francia intézet, német iskola. Több olyan ovi van ahol csak angolul beszélmek de ezek mind fizetösek. Az angol ovi ami a 11. kerültebne van olyan havi 60-70e körül van ha jól tudom. A farncia intézet és az amebrikai iskola ennél jóval drágább.
német lenne
egyszerűen nem tudom mit tegyek
nem értem hogy ilyen háttérrel mit erőlködsz???? Az apa se akarja ezt a gyereket, vagy mi? Ha nem, akkor nincs miről beszélni. Ha meg igen, akkor meg ő tegyen érte, ha fáj neki, ha majd nem érti a gyerek, mit mond
Az meg számomra minősíthetetlen gondolat, hogy "majd jól odaba..om a gyereket anyósnak két évre" - milyen anya az ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!