Az állami (ingyenes) bölcsiben/oviban is tanítanak angolt?
A mi állami bölcsinkben sajnos nincs angol tanítás. Nem is hallottam olyanról, ahol van, persze attól még lehet, hogy van olyan.
Én annyival segítem elő az angol tanulását (2 éves múlt) hogy letöltöttem neki a kedvenc mesesorozatát (mickey egér játszótere) eredetiben, és abból napi egy részt megnéz. Én is azt hallottam, hogy ilyen idősen az agyuk szivacsként szívja magába a tudást, köztük az idegen nyelveket is, úgyhogy azt remélem, ez ér valamit.
Te írtad,hogy állami.Ez itt a magyar állam,tehát magyarul fognak beszélni,a havi 8-10ezer ft-ért (és nem ingyenes)
Angolul a magánbölcsödékben beszélnek havi 60-80 ezerért.
A legegyszerűbb az lenne,ha Te beszénél hozzá napi 1-2 órát angolul.
A mi bölcsinkben inkább arra hajtanak, hogy magyarul rendesen megtanuljanak. Egy kétévesnek ez is nagy kihívás.
Angol nálunk csak oviban van, de külön kell fizetni érte.
Szia
Rengeteg oviban van angol oktatás, külön kell érte persze fizetni.szerintem nagyon jó dolog, én is tanultam 87-ben angolul állami oviban, úgyhogy most még több helyen lehet szerintem. Rengeteget számít, és a magyar tudásommal sincs baj.
Igen,tényleg nem ingyenes az állami sem...itt Szegeden 10eFt/hó!
A magánbölcsi angollal és kajval együtt 40eFt/hó!!!Nekem még ez is sok(k)!!
Szakemberek szerint,nagyon jó ha a pici egyszerre akár két nyelvet is tanul...!!
Köszi a segítséget,azért bizakodom,hogy szeptemberig változik az oktatás az állami bölcsikben!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!