Van olyan általános MONDÓKÁSKÖNYV, ami alapján minden óvodában tanítanak?
Szeretnék vásárolni egyet, mivel magamtól nem tudok max.2 mondókát, a netes meg nem olyan. A könyvet együtt nézegethetjük, olvashatom a kicsinek, míg meg nem tanuljuk:)
Mindenképp olyat szeretnék választani, amiben olyan versikék vannak, amit majd az óvodában is tanulni fognak.
Köszönöm!
Tudtommal ezt szokták használni, legalábbis nekem azt mondták.
Ajánlom a Cici cini muzsikát, illetve együtt olvasásra-nézegetésre nagyon jók a Trixi könyvek [link]
Nagyon olcsók (199 Ft), szép színesek, vannak köztük olyanok amiben kimondottan versek, mondókák vannak. Ha gondolod leírom a címüket. Rossmannban, Sparban szoktam megvásárolni. De az oldalukon is meg lehet venni. Mire oviba ment a kisfiam majdnem minden mondókát ismert :)
Akkor sorolom :)
Én elmentem a vásárba...
Süt a nap...
Süssünk süssünk valamit...
Ciróka maróka...
Csigabiga gyere ki...
Télidő... (téli versek)
Trücsök prücsök tüzet ugrik (ez nem mondókás, egy verses mese, de nagyon édes)
Hirtelen ennyit találtam meg a polcon. Ezek régebbiek, úgyhogy ezeket szerintem már csak a kiadótól lehet megrendelni.
10-15 mondóka/vers van mindegyikben, nagyon aranyos rajzokkal. Pici méretű könyvek (kb 10x10-es) de pont a mérete miatt szeretik kézbefogni.
Mi csak olvasgattuk, és megtanulta. egy idő után azt vettem észre, hogy lapozgatja és "olvassa" mondogatta a verseket magától.
De jó!! Köszönöm szépen! Meg is rendelem!!
Köszi-köszi!:)
Itt egy cikk, ami alapján választottam:
A Kerekecske-dombocska Vida Kata rajzaival NAGYON!!! jó! Nagyon-nagyon ajánlom, hogy megvedd. 15 hós a kislányom, imádja ezt a könyvet, gyönyörűen lapozgatja, felismeri a mondókákat, és odalapoz. Rajz alapján megtalálja.
És a minap a Vaterán láttam mondókás könyv keresőszó alatt 700 Ft-ért, én 1.700 Ft-ért vettem a Kiadótól.
Mindegyik könyv nagyon jó egyébként, amit a cikk ajánl. Hóc-hóc katona is megvan nekünk, és azt is szeretjük. Forrai Katalint pedig azt hiszem nem kell külön bemutatni.
Mi ezeket használjuk az óvodában,3 kötet van belőle.kisfiamnak is megvettem az elsőt karácsonyra.
Képes,aranyos,közös mondókázásra nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!