Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van olyan általános MONDÓKÁSKÖ...

Van olyan általános MONDÓKÁSKÖNYV, ami alapján minden óvodában tanítanak?

Figyelt kérdés

Szeretnék vásárolni egyet, mivel magamtól nem tudok max.2 mondókát, a netes meg nem olyan. A könyvet együtt nézegethetjük, olvashatom a kicsinek, míg meg nem tanuljuk:)

Mindenképp olyat szeretnék választani, amiben olyan versikék vannak, amit majd az óvodában is tanulni fognak.

Köszönöm!

2011. dec. 7. 15:49
 1/7 anonim ***** válasza:

Tudtommal ezt szokták használni, legalábbis nekem azt mondták.

[link]

2011. dec. 7. 16:08
 2/7 anonim ***** válasza:

Ajánlom a Cici cini muzsikát, illetve együtt olvasásra-nézegetésre nagyon jók a Trixi könyvek [link]

Nagyon olcsók (199 Ft), szép színesek, vannak köztük olyanok amiben kimondottan versek, mondókák vannak. Ha gondolod leírom a címüket. Rossmannban, Sparban szoktam megvásárolni. De az oldalukon is meg lehet venni. Mire oviba ment a kisfiam majdnem minden mondókát ismert :)

2011. dec. 7. 16:25
 3/7 A kérdező kommentje:
Ó, köszi! Leírnád azokat, amikben mondókák vannak? Sok mondóka van egy-egy könyvben? Te ezekből tanítottad úgy, hogy óvodáskorára olyan sok verset tudott? Köszi!!!
2011. dec. 7. 16:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Akkor sorolom :)

Én elmentem a vásárba...

Süt a nap...

Süssünk süssünk valamit...

Ciróka maróka...

Csigabiga gyere ki...

Télidő... (téli versek)

Trücsök prücsök tüzet ugrik (ez nem mondókás, egy verses mese, de nagyon édes)

Hirtelen ennyit találtam meg a polcon. Ezek régebbiek, úgyhogy ezeket szerintem már csak a kiadótól lehet megrendelni.

10-15 mondóka/vers van mindegyikben, nagyon aranyos rajzokkal. Pici méretű könyvek (kb 10x10-es) de pont a mérete miatt szeretik kézbefogni.

Mi csak olvasgattuk, és megtanulta. egy idő után azt vettem észre, hogy lapozgatja és "olvassa" mondogatta a verseket magától.

2011. dec. 7. 16:49
 5/7 A kérdező kommentje:

De jó!! Köszönöm szépen! Meg is rendelem!!

Köszi-köszi!:)

2011. dec. 7. 16:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Itt egy cikk, ami alapján választottam:

[link]

A Kerekecske-dombocska Vida Kata rajzaival NAGYON!!! jó! Nagyon-nagyon ajánlom, hogy megvedd. 15 hós a kislányom, imádja ezt a könyvet, gyönyörűen lapozgatja, felismeri a mondókákat, és odalapoz. Rajz alapján megtalálja.

És a minap a Vaterán láttam mondókás könyv keresőszó alatt 700 Ft-ért, én 1.700 Ft-ért vettem a Kiadótól.

Mindegyik könyv nagyon jó egyébként, amit a cikk ajánl. Hóc-hóc katona is megvan nekünk, és azt is szeretjük. Forrai Katalint pedig azt hiszem nem kell külön bemutatni.

2011. dec. 7. 17:01
 7/7 anonim ***** válasza:

Mi ezeket használjuk az óvodában,3 kötet van belőle.kisfiamnak is megvettem az elsőt karácsonyra.

Képes,aranyos,közös mondókázásra nagyon jó.

[link]

2011. dec. 7. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!