Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Ha, nincs segítségem és...

Ha, nincs segítségem és munkát kell keresnem be adhatom Bölcsődébe a kisgyermekemet?

Figyelt kérdés

Párom külföldön dolgozik,anyukám állandóan dolgozik,heti 2 szabadnapja van..Többi rokonom másik városokban,páromnak úgy szintén!

Szeretnék munkát keresni,de,nem tudom már magammal cipelni állandóan kislányomat,így is nehéz,szomszéd néni szokott rá néha vigyázni,de,neki is van sok dolga délelőttönként,barátainkra nem akarom állandóan bízni,mert nekik is van gyermekük,munkahelyük vagy éppen nem érnek rá mindig!

Most adott egy olyan lehetőség,hogy be írathatom az itteni bölcsibe,mert rengeteg szabad hely van és munkáltatói nélkül is beveszik a gyerekeket!

Sokat gondolkoztam,hogy be írassam-e vagy sem,arra a pár órára!

Jót is tenne neki a gyerekek társasága is!

2013. nov. 23. 14:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi idős a gyerek?

Az én lányom is így ment bölcsibe. Mondtam beíratásnál hogy nincs munkám, ezért majd akkor szóljanak ha van üres hely. Szerencsére lett.

Azért is volt így praktikus, mert mire 5 hónappal később munkát találtam, már átesett a lányom pár betegségen, nem kellett táppénzre jönnöm vele aztán félig-meddig gyógyultan vinni bölcsibe, nehogy kirúgjanak.

2013. nov. 23. 14:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha most van szabad hely, akkor most add be, hátha gyorsan összejön a meló is!
2013. nov. 23. 14:53
 3/7 A kérdező kommentje:

25 hónapos

Igen,én is erre gondoltam,hogy mire munkába állnék,meg mire megy oviba is át esik pár betegségen,szépen át szokik majd oviba is. Védőnénink is ezt tanácsolta,hogy menjen csak,mert rengeteg dolgot is megtanulna!

2013. nov. 23. 14:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem jobb így, ha van rá lehetőség. Később már kimondottan igényelni is fogja a gyerekek társaságát. Szerintem ez kb ideális helyzet a bölcsi kezdéshez, már nem annyira pici, nincs kényszer, és mire tényleg szükséges lesz, hogy menjen, addigra minden nehézségen túl vagytok.
2013. nov. 23. 15:08
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen válaszaitokat! :)
2013. nov. 23. 15:21
 6/7 anonim ***** válasza:
igen ,ha van böven hely .
2013. nov. 25. 13:24
 7/7 anonim válasza:
Sztem nyugodtan viheted bölcsibe.
2013. dec. 11. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!