Mit varsz a bolcsodetol?
Figyelt kérdés
2013. jún. 18. 20:31
1/10 anonim válasza:
ezt hogy érted? Általában különösebb elvárás nincs. A gyerekre vigyáznak mert Te dolgozol vagy egyéb dolog miatt nem tudsz rá vigyázni és gyerek társaságban van.
2/10 A kérdező kommentje:
A bölcsis jelentkezési laphoz van ez a kérdés és fogalmam sincs, mit írjak rá. Természetesen azt várom, hogy vigyázzanak rá és ellásák a gyerekem, jó helyen legyen,biztonságban, kellemes légkörben, amíg dolgozom, na de ezt írjam rá?:-/
2013. jún. 18. 21:45
3/10 anonim válasza:
szerintem igen, de furcsa kérdés mindenestre:)))
4/10 Disi válasza:
Azt hogy végre átaludja az éjszakát :))). Nagyon jó lenne ha ott kifáradna annyira, hogy nem ébredne fel éjjel. Amúgy tudom hogy szeretni fogja, persze nagyon rossz lesz elválni, de imád társaságban lenni. Ès azt is el kell ismernem hogy sokszor unatkozik mellettem, reggel szoktam megcsinálni az ebédet hogy utána mehessünk valamerre és folyton csak jön ès kérdezget: akarsz játszani? Kíváncsian várom, hogy miket tanul majd. Azért is jó lesz, mert ő nem egy verekedős típus, nem nagyon konfrontálódik, remélem ott majd megtanulja megvédeni magát. Jobban mondva csak velem konfrontálódik, dúl a dackorszak kőkeményen :P.
5/10 Disi válasza:
Hát ha oda keresel választ, az enyém sem nagy segítség. Nekünk nem volt ilyen kérdésünk, de kb azt amit a szakmai programjukba is leírtak. Játékos foglalkozásokat, segítséget a szobatisztaságra nevelésben.
7/10 A kérdező kommentje:
Mosonmagyaróváron
2013. jún. 19. 14:34
8/10 anonim válasza:
Nálunk is volt ilyen kérdés, én ezeket írtam le, amit te is felsoroltál. :)
9/10 anonim válasza:
Ezeket nyugodtan beírhatod. Esetleg azt is, hogy jó foglalkozások legyenek, egyen rendesen, jól érezze magát, tanuljon meg együtt játszani a többiekkel...általános dolgokat.
10/10 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat
2013. jún. 25. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!