Miben változtattál az étkezési szokásaidon miután megtudtad, hogy babát vársz?
Én annyit változtattam, hogy nem eszem tatár bifszteket (nem mintha amúgy orrba-szájba az lenne itthon a menü). Amúgy mindig is szerettem a zöldséget, gyümölcsöt, húst, főzelékeket, tejterméket, mindent.
Tehát a tatáron kívül semmit sem változtattam.
22hkm
Igazából a legtöbb dolog magától jött. Nem kívánom a Mekis ételeket, még a legkisebb mennyiségben sem. A cukros, édes üdítőket sem, ellenben megveszem az ásványvízért. Sokkal több gyümölcsöt és zöldséget eszem, a húst valamiért kerülöm, de a bolognai spagetti örökös kedvenc marad, maradt és maradni is fog. :) Tudatosan kevesebb cukrot rakok a teába, tejbegrízbe, és kevesebb kakaóport a kakaóba. Igyekszem natúr joghurtot enni, amit magam ízesítek gyümölccsel, kissé csökkentve a mesterséges élelmiszerek mennyiségét. Teljesen mellőzöm az energiaitalt. Tudatosabban táplálkozom annyiban még, hogy megnézem, mit veszek. És még fontos, hogy napi 1x igyekszem főtt ételt enni, lehetőleg ebédre.
27 hkm
Semmiben szinte. Ugy ettem a tukortojast ahogy szeretem ,neha becsuszott a peneszes sajt,steak.
Nem napi rendszeresseggel persze,ha megkivantam ettem. Ennyi.
Elsonel cukros voltam igy nem ehettem mindent amit szerettem volna,masodiknal pedig "bepotoltam".
Nálam sincs lágy tojás, minimumra esett a kávé szint, nem voltam azóta mekiben (mondjuk megnéztem a megetetett társadalom c. filmet, szerintem lehet nem is megyek többet), Cola, energiaital nem is volt,és semmit nem cukrozok.
Rendszeresen zabpehely a reggeli tejjel, és a 2. vacsi (ez van) mostanában gyümölcsös turmix.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!