Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mielőtt teherbe estél változta...

Mielőtt teherbe estél változtattál az életmódodon, táplálkoztál máshogyan?

Figyelt kérdés

Május óta próbálkozunk és ma is meg jött. Már nem gondolok arra nap mint nap hogy mi van ha nem jön össze a baba, de már szeretnék nagyon, azt hittem rögtön teherbe esek ahogy a gyógyszert abbahagyom, kivártuk a fél évet, de semmi.

25/N

2012. jún. 24. 13:26
 1/4 anonim ***** válasza:

én a terhesség előtt is egészségesen éltem.rendszeres sport,szénhidrátszegény életmód,és semmilyen szenvedélybetegségem nincs.a férjem ugyanez.mi is 5-6 hónapja próbálkoztunk de nem akart összejönni a baba,ekkor elmentem egy hormonvizsgálatra ahol kiderült hogy kis baj van a hormonjaimmal.sztem ez nem függ össze egyáltalán h ki milyen életmódot folytat.1 ciklus alatt orvosolták gyógyszeresen és egyből terhes is lettem.én nem szedtem előtte semmilyen hormonkészítményt egyébként.de kitartás mert ti még nagyon kevés ideje próbálkoztok.

38hkm

2012. jún. 24. 14:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Nálunk is kiderült hogy gond van, épp a gyógyszereimmel bíbelődtem.

Mi is fél évet vártunk hogy kiürüljön a gyógyszer, és gyökeresen változtattunk az életmódunkon. egészséges ételek és italok, sport, homeopatia, bio kozmetikumok, vitamin hegyek... A gólya késik, de ezt akkor is meg kell tenni, mindenkinek így kéne szerintem. Egyszer alapozhatod meg a csemetéd jövőjét ebből a szempontból, hogy a legjobb esélyekkel indulhasson!

2012. jún. 24. 15:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem mondanám, csak annyi, hogy én folsavat szedtem már hónapokkal előtte, hogy feltöltsem magam belőle:) Nekünk kb.fél évig nem jött össze a baba, hiába próbálkoztunk. Aztán mindenfélét elolvasgattam, rábukkantam arra, hogy a férfiaknál 30-35felett már nem termeli a szervezete a Koenzimet, pedig fontos a 'kiskatonáknak'. így párom elkezdte szedni. Kb.a feléig érkezett beszedni a dobozból, mert még abban a hónapban összejött a baba.

7hkm

2012. jún. 24. 15:53
 4/4 anonim ***** válasza:
leszoktam a cigiről, terhes vitamint kezdtem szedni, kevesebb alkoholt ittam, és abbahagytam a fogamzásgátlót. Egy hónap múlva összejött...
2012. jún. 24. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!