Amikor meguttad hogy babát vársz miben változtattál az értendeden? Vagy a napi teendőiden?
semmit. a terhesség nem betegség hanem állapot. Ha nem végzel nehéz fizikai munkát akkor ugyaugy élhetsz. Takarítani főzni ugyanugy lehet.
kis séta. Nem kell rögvest hanyattfeküdni csak ha álmos vagy:-)
Szia! Gratulálok! Én most vagyok a 7. hét közepén, sajna' nálunk minden a feje tetejére állt már most. Nagyon örülünk a babának, és mivel produkáltam néhány nem túl jó tünetet, fekvésre lettem ítélve. Így aztán sajnos az én kis rohangálós egyetemista életemnek lőttek, persze nem a bulizást sajnálom, csak mindig úgy gondoltam, hogy ha majd babát várok, akkor is normális életet szeretnék élni, mivel nem beteg leszek, hanem áldott:). Így is érzem, csakhát elég nehéz elfogadnom a bezártságot úgy, hogy orvosnál ezelőtt utoljára orrmandulakivételkor jártam 3 évesen... Szerencsére vőlegényem segít mindenben, pontosabban ő csinál minden napi teendőt. Igaz néha diktálni kell:).
Az étrendemen nem sokat változtattam, eddig is normálisan étkeztem. Talán jobban figyelek, hogy minél több vitamint vegyek magamhoz. Evés témában valszeg rengeteg különböző dolgot fogsz olvasni attól függően, h az anyuka székrekedéssel vagy épp hasmenéssel küzd:) Szóval amit Te élsz majd át, ahhoz kell igazítani a dolgokat.
Bocs, hogy hosszú lett!
Amikor először voltam terhes, ugyanúgy dolgoztam, tornáztam, mint máskor. Viszont elkezdtem egészségesen étkezni, leszoktam a cigiről (a férjam is), és nem jártam el bulizni a füst miatt.
Most megint terhes vagyok, most arra figyelek, hogy a nagyobb babámat ne nagyon lóbáljam. Próbálok megint egészségesen étkezni. Már rég nem dohányzom, nem bulizok, most nem is dolgozok, mert gyeden vagyok. Tornázni szoktam. Vitamint szedek, az első terhességnél is szedtem, és végig a szoptatás alatt is.
Nektek nagyon gratulálok!!!
Először is gratulálok!
én ma töltöttem be a 9. hetünket. :-)
s mit változtattam? dolgozom ugyanúgy mint eddig, sőt, a munka az utóbbi pár hétben iszonyatosan megnőtt, nincs idő lazítani.
amin viszont változtattam az az étkezés: rendszertelenül ettem, hát most van reggeli,ebéd, vacsora. Van sok zöldség meg gyümölcs, óvatosan bánok a nehéz dolgokkal, hétvégén igyekszem többet pihenni.
egyébként meg nem sok minden változott(még) meg... :-)
En is tegnap toltottem a 9. hetet. En sem sokat valtoztattam az eletemet, de azert az etkezesre igyekszem odafigyelni. Mondjuk a rosszulletek miatt nem mindig sikerul ugy enni, mint ahogy szeretnek, de sok gyumolcs es zoldseg az van. Szerencsere azert eddig sem etkeztunk rosszul.
Nekem a munkam kicsit kemeny, egesz nap rohangalok, sokat hajolgatok, neha emelgetnem is kell, ugyhogy en azert hetvegen igyekszem sokat pihenni. Szerencsere a ferjem segit is mindenben. Pihenni tobbet pihenek mondjuk, mert allandoan faradtnak es almosnak erzem magam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!