Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Ha egy kisgyerek konkrétan...

Ha egy kisgyerek konkrétan egésznap sír a bölcsődében kirakhatják? (állami)

Figyelt kérdés

Nem az én gyerekemről van szó.

6-án kezdett a lányom egy állami bölcsiben, ahol egy kisfiú viccen kívül egésznap sír. Első héten végig beszoktatás alatt én is bent voltam délelőttönként ezért tudom.

Elgondolkodtam hogy ez a többi gyerekre nézve nemhiszem hogy jó hatással van. Látom hogy folyamat kizökkenek a játékból és nézik ahogy sír. A gondozónők mindent próbálnak hogy abbahagyja de azt látom már kezdik feladni. Ilyenkor “kirakható” a bölcsiből egy gyermek? A szülőket sem értem, én minimum annyit megpróbálnék hogy egy másik bölcsődébe átvinni hátha változna a helyzet.

jan. 17. 12:10
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
92%

Nálunk is volt ilyen,egy idő után megszokták a gyerekek. Engem is zavart a vinnyogós kislány DE büdös életben nem akartam volna kirakatni ezért. Vannak sírós gyerekek,ez van ha nem tetszik te menj odébb. Az a sírós gyerek is nálunk idővel abbahagyta csak neki hosszabb ideig tartott van ilyen.

Szokd meg Karen...

jan. 17. 18:53
 52/55 anonim ***** válasza:
100%
Off: 5 eves auto az nem utal gazdagsagra. Mi 3 evente ujra csereljuk be mindket autot es meg mi sem tartjuk gazdagnak magunknak. 100 m ft megtakaritas fele gazdag mar valaki.
jan. 17. 19:15
 53/55 A kérdező kommentje:

Annyira lehet gazdag hogy ha látja hogy a saját gyereke ennyire szenved akkor kiveszi, vagy keres egy kisebb létszámú családi bölcsit ahol több figyelem jut rá. Dehát mások vagyunk, én a gyerekemnek akarom a legjobbat akkor is ha ettől mások számára empátia hiányos vagyok. Ha az én gyerekem lenne ilyen sírós biztos nem hagynám annyiban.

Nem járok ilyen drága új autóval mégis nekem kell a drága magánbölcsibe vinnem ha nem akarom hogy a mindennapját ilyen gyerek mellett töltse.

jan. 17. 19:24
 54/55 babyboom567 ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy ettől a "problémától" sokkal nagyobb,valós problémák lesznek oviban és suliban.És nem menekítheted tizenvalahány évig a gyerekedet,mikor valami "gond" jön,mert lehet csöbörből "vödörbe" kerültök.
jan. 17. 20:09
 55/55 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha még 20 ember leírja neked hogy nem biztos hogy ez a jó hozzáállás az sem változtat a gondolkodásodon és csak arra vagy kíváncsi hogy lesz e olyan szerencséd,hogy kirakják ezt a kisfiút.

De ha ez annyira érdekel miért nem kérdezted meg a dajkát, hiszen írtad hogy beszélgettél vele?

jan. 17. 20:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!