Ha egy kisgyerek konkrétan egésznap sír a bölcsődében kirakhatják? (állami)
Nem az én gyerekemről van szó.
6-án kezdett a lányom egy állami bölcsiben, ahol egy kisfiú viccen kívül egésznap sír. Első héten végig beszoktatás alatt én is bent voltam délelőttönként ezért tudom.
Elgondolkodtam hogy ez a többi gyerekre nézve nemhiszem hogy jó hatással van. Látom hogy folyamat kizökkenek a játékból és nézik ahogy sír. A gondozónők mindent próbálnak hogy abbahagyja de azt látom már kezdik feladni. Ilyenkor “kirakható” a bölcsiből egy gyermek? A szülőket sem értem, én minimum annyit megpróbálnék hogy egy másik bölcsődébe átvinni hátha változna a helyzet.
Nálunk is volt ilyen,egy idő után megszokták a gyerekek. Engem is zavart a vinnyogós kislány DE büdös életben nem akartam volna kirakatni ezért. Vannak sírós gyerekek,ez van ha nem tetszik te menj odébb. Az a sírós gyerek is nálunk idővel abbahagyta csak neki hosszabb ideig tartott van ilyen.
Szokd meg Karen...
Annyira lehet gazdag hogy ha látja hogy a saját gyereke ennyire szenved akkor kiveszi, vagy keres egy kisebb létszámú családi bölcsit ahol több figyelem jut rá. Dehát mások vagyunk, én a gyerekemnek akarom a legjobbat akkor is ha ettől mások számára empátia hiányos vagyok. Ha az én gyerekem lenne ilyen sírós biztos nem hagynám annyiban.
Nem járok ilyen drága új autóval mégis nekem kell a drága magánbölcsibe vinnem ha nem akarom hogy a mindennapját ilyen gyerek mellett töltse.
Szerintem ha még 20 ember leírja neked hogy nem biztos hogy ez a jó hozzáállás az sem változtat a gondolkodásodon és csak arra vagy kíváncsi hogy lesz e olyan szerencséd,hogy kirakják ezt a kisfiút.
De ha ez annyira érdekel miért nem kérdezted meg a dajkát, hiszen írtad hogy beszélgettél vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!