Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Ha egy kisgyerek konkrétan...

Ha egy kisgyerek konkrétan egésznap sír a bölcsődében kirakhatják? (állami)

Figyelt kérdés

Nem az én gyerekemről van szó.

6-án kezdett a lányom egy állami bölcsiben, ahol egy kisfiú viccen kívül egésznap sír. Első héten végig beszoktatás alatt én is bent voltam délelőttönként ezért tudom.

Elgondolkodtam hogy ez a többi gyerekre nézve nemhiszem hogy jó hatással van. Látom hogy folyamat kizökkenek a játékból és nézik ahogy sír. A gondozónők mindent próbálnak hogy abbahagyja de azt látom már kezdik feladni. Ilyenkor “kirakható” a bölcsiből egy gyermek? A szülőket sem értem, én minimum annyit megpróbálnék hogy egy másik bölcsődébe átvinni hátha változna a helyzet.

jan. 17. 12:10
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
100%

Oké. Tök mindegy, mi a véleményed, a gyereket nem fogják kirakni.

Ha neked ez nem tetszik, vidd te másik bölcsibe a tiedet, ennyit tudsz tenni.

jan. 17. 12:41
 12/55 anonim ***** válasza:
94%

"Szerintem meg azzal a gyerekkel kéne otthon lenni aki egésznap sír az anyjáért, biztos jót tesz neki lelkileg."

Ok, kérd el anyuka számlaszámát és mondd meg neki, hogy mostantól havi 500.000 Ft-ot utalsz neki, legyen otthon nyugodtan a gyerekével.

jan. 17. 12:43
 13/55 A kérdező kommentje:

10-es sajnálom hogy ennyire rossz élmény maradt a kisfiadnak.

11-es igen ezt fogom pontosan tenni

jan. 17. 12:43
 14/55 anonim ***** válasza:
95%
Es mi a garancia arra, hogy masik bolcsiben nem lesz siros gyerek?
jan. 17. 12:44
 15/55 anonim ***** válasza:
100%
Fu, lesznek még problémák oviban és majd suliban is...
jan. 17. 12:45
 16/55 anonim ***** válasza:
91%

9-re:

Fizess annyit az anyjának, amennyit most megkeres, míg a gyereke bölcsiben van. Akkor biztos boldogan otthon lenne a gyerekével.

Addig, amíg neki kell eltartania saját magát és gyerekét, semmit nem tudsz családi és jövedelmi körülményeiről, addig ne ugass bele a dolgába.

jan. 17. 12:45
 17/55 anonim ***** válasza:
84%
Akkor a kis Lucának/Hannának/Zoénak/Kalácskának ki kell szúrni a fülét, hogy ne hallja a sok sírós gyereket, akit a gonosz anyukák bölcsibe adtak :(
jan. 17. 12:46
 18/55 A kérdező kommentje:
Az hogy valaki sírós, és az hogy reggel 8-tól délután 3-ig sír azért úgy gondolom van különbség. Garancia nincs rá, de szerintem ez a ritkább eset.
jan. 17. 12:47
 19/55 A kérdező kommentje:
16-os látom mennyire rossz az anyagi helyzetük mikor apuka beparkol a max 5 éves autóval
jan. 17. 12:50
 20/55 anonim ***** válasza:
88%
Mit tudsz arról az autóról? Még az is lehet, hogy az apa szolgálati kocsija, amit a munkájához használ és magáncélra is igénybe veheti. De ettől még lehet pl. olyan lakáshitelük, ami miatt mindkét keresetre szükség van. Sőt, pont a jól keresőknek lehet hitelük, mert a rosszul keresők nem is kapnának.
jan. 17. 12:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!