Ha egy kisgyerek konkrétan egésznap sír a bölcsődében kirakhatják? (állami)
Nem az én gyerekemről van szó.
6-án kezdett a lányom egy állami bölcsiben, ahol egy kisfiú viccen kívül egésznap sír. Első héten végig beszoktatás alatt én is bent voltam délelőttönként ezért tudom.
Elgondolkodtam hogy ez a többi gyerekre nézve nemhiszem hogy jó hatással van. Látom hogy folyamat kizökkenek a játékból és nézik ahogy sír. A gondozónők mindent próbálnak hogy abbahagyja de azt látom már kezdik feladni. Ilyenkor “kirakható” a bölcsiből egy gyermek? A szülőket sem értem, én minimum annyit megpróbálnék hogy egy másik bölcsődébe átvinni hátha változna a helyzet.
Oké. Tök mindegy, mi a véleményed, a gyereket nem fogják kirakni.
Ha neked ez nem tetszik, vidd te másik bölcsibe a tiedet, ennyit tudsz tenni.
"Szerintem meg azzal a gyerekkel kéne otthon lenni aki egésznap sír az anyjáért, biztos jót tesz neki lelkileg."
Ok, kérd el anyuka számlaszámát és mondd meg neki, hogy mostantól havi 500.000 Ft-ot utalsz neki, legyen otthon nyugodtan a gyerekével.
10-es sajnálom hogy ennyire rossz élmény maradt a kisfiadnak.
11-es igen ezt fogom pontosan tenni
9-re:
Fizess annyit az anyjának, amennyit most megkeres, míg a gyereke bölcsiben van. Akkor biztos boldogan otthon lenne a gyerekével.
Addig, amíg neki kell eltartania saját magát és gyerekét, semmit nem tudsz családi és jövedelmi körülményeiről, addig ne ugass bele a dolgába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!