Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Ha egy kisgyerek konkrétan...

Ha egy kisgyerek konkrétan egésznap sír a bölcsődében kirakhatják? (állami)

Figyelt kérdés

Nem az én gyerekemről van szó.

6-án kezdett a lányom egy állami bölcsiben, ahol egy kisfiú viccen kívül egésznap sír. Első héten végig beszoktatás alatt én is bent voltam délelőttönként ezért tudom.

Elgondolkodtam hogy ez a többi gyerekre nézve nemhiszem hogy jó hatással van. Látom hogy folyamat kizökkenek a játékból és nézik ahogy sír. A gondozónők mindent próbálnak hogy abbahagyja de azt látom már kezdik feladni. Ilyenkor “kirakható” a bölcsiből egy gyermek? A szülőket sem értem, én minimum annyit megpróbálnék hogy egy másik bölcsődébe átvinni hátha változna a helyzet.

jan. 17. 12:10
1 2 3 4 5 6
 31/55 babyboom567 ***** válasza:
86%
Kérdező! Egy empátia nélküli,érzéketlen gy..ökér vagy.És rengeteget fogtok így sz..opni,és rengeteget fog sz..opni a hozzáállásod és viselkedésed miatt a gyereked.
jan. 17. 14:32
 32/55 A kérdező kommentje:
Aha.
jan. 17. 14:38
 33/55 babyboom567 ***** válasza:
91%

Kérdező!

Már most készülj fel.

Minden bölcsiben van sírós gyerek,harapós, verekedős, püfölős,karmolós,lökdösős.

Minden oviban van sírós gyerek,és mire ide el fogtok jutni, rengeteg gyereknek lesz valamilyen kódja(sni) vagy épp kivizsgálás alatt lesz(és egy csomó,akinél a szülő a homokba dugja a fejét,hogy az ő tündibündijének az égvilágon semmi baja).

És minden oviban lesz, verekedős, lökdösős,csúnyán beszélő,üvöltő,sikító,csúfolódó,gyerek.

A sulit már nem is mondom, ha nem változtatsz hozzáállást/gondolkodásmódot, a sulira meg fogsz zakkani.Főleg, hogy a suliba bekerülnek az olyan problémás, de még nem papíros gyerekek, akinek a szülő addig homokba dugta a fejét,és egy perc fejlesztést sem kaptak.És ezek között a gyerekek között kell majd tanulnia a "tündérkédnek".És az égvilágon semmit sem fogsz tudni tenni)

Mondjuk te vagy az a szülőfajta,akitől mindenkit mentsen meg az ég.

jan. 17. 14:47
 34/55 anonim ***** válasza:
91%

"Ki akarja hogy a gyereke azt hallgassa hogy egy másik gyerek egésznap bőg ?"

Nyilván senki, de ha neked nem tetszik, akkor itt a megoldás: otthon maradsz a gyerekeddel vagy atviszed másik bölcsibe

jan. 17. 14:49
 35/55 anonim ***** válasza:
91%

Ha a szülei átvinnék más bölcsődébe a kisfiút, csak a te és a kislányod helyzete javulna maximum.

Szegény kisfiúnak csak még nehezebben lenne, ha ennyi idő alatt is nehezen szokja meg ezt a bölcsődét akkor komolyan gondolod hogy egy új helyet pikk pakk megszokna?

Mondjuk látszik az én központú hozzáállásodon, hogy szarsz másokra.

jan. 17. 15:04
 36/55 anonim ***** válasza:
86%

Mekkora paraszt vagy. Már bocs. A te gyermekednek semmit nem árt azzal szegény gyerek, hogy sír, de a többinek sem. Még hogy atrakatni másik bölcsibe?! Szerinted ott nem sírna? Akkor üldözzék el onnan is az önző, paraszt szülők?! Megsugom, biztos nem azért bolcsis egy gyerek, aki egész nap sír az intézményben, mert jó kedvukbol rakták be oda, hanem mert a szülőknek nyilván muszáj dolgozni, nincs más választásuk...és valószínűleg így is épp elég szrul érzik magukat, hogy nincs jól a gyerekük, de akkor a hozzád hasonló fapnák meg jönnek még az ilyen empátiamentes fszsagaikkal...

Amúgy szerencsére nem tehetsz semmit. Dolgoztam bölcsiben, és sajnos sok ilyen gyerek van. Ellenben ha te ennyire unatkozol, irasd át te máshova a tiédet, hátha találsz olyan bolcsit, ahol nem sírnak a gyerekek.:)

jan. 17. 15:06
 37/55 anonim ***** válasza:
86%

Jajj szegény kislányod odavitt neki egy játékot, ő meg ki merte verni a kezéből... :D lesznek ennél még cifrabbak is sajnos, vagy nem sajnos, ilyen az élet. Ugye nem gondolod, hogy azért verte ki a kezéből, mert a kisfiú szívtelen, vagy mert bántani akarta a kislanyodat? Ugye nem?! Mondd kérlek, hogy nem vagy ilyen sötét! Bár azok alapján, amiket eddig leírtál, sajnos menthetetlen vagy.

Elárulom, hogy nem utal, és nem akar bántani senkit az a kisfiú, a te kislanyodat sem, csak nem tud mit kezdeni a helyzettel, amiben van. Vedd ki a gyereked te, ha ennyire hülye vagy, ahogy írták már többen, mert az ilyenek nem hiányoznak senkinek egy közösségbe, mint te...nem a sírós gyerekeken vannak meglepődve egy bölcsiben...

jan. 17. 15:15
 38/55 A kérdező kommentje:

33-as egyébként sok igazság van abban amit írtál

35-ös ez nem olyan biztos, saját példát írtam hogy nekem annó jót tett a váltás, igaz 1 évvel idősebb voltam akkor náluk pedig még az is sokat számít

36-os ne aggódj szegény szülők miatt, érdekes beszélgettem most pár ismerőssel és az ő gyerekük csoportjában nem volt olyan aki szüntelen sírt volna

37-es jaj de pont ezt a következtetést vontam le a dackorszak közepén lévő gyerek viselkedéséből (irónia)

A sírós gyerek és az egésznap szüntelen síró gyerek közt igen nagy a különbség.

jan. 17. 15:55
 39/55 anonim ***** válasza:
100%

38# hát pedig ha nem ezt a következtetést vontad le a dackorszak közepén lévő gyerek viselkedéséből, akkor talán lehetnél legalább kicsikét empatikusabb is, mert ezek szerint tudod, hogy tök normális, amit csinál...itt te nem vagy normális.

És egész nap szüntelen síró gyerek is sok van a bölcsiben, ébresztő! És ez nem feltétlen a nevelők hozzáállásán múlik...

Üdv egy kisgyermeknevelo

jan. 17. 15:59
 40/55 A kérdező kommentje:

Az első pár napban csak sajnáltam, nem gondoltam hogy ez nála egy folyamatos dolog. Beszélgettem a dajkával és ő mondott pár infót hogy szeptemberbe kezdett, már segítséget kértek a szülőktől akik elintézték annyival hogy ha olyanja van ők se tudják megvigasztalni..

Mindegy is majd alakul az élet, max keresek egy másik bölcsit.

jan. 17. 16:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!