Annak a személynek is felveszik a gyermekét bölcsődébe, aki nem dolgozik nincs semmi oka rá, hogy a gyermekét bölcsődébe adja?
Figyelt kérdés
Hivatalosan és a való életben ez hogy működik? (Nem azér kérdezem, mert nálam ez a helyzet, csupán kíváncsi vagyok)2021. márc. 12. 22:33
1/28 anonim válasza:
Magánbölcsibe felveszik minden indok nélkül, ha van hely. Államiba nem, de vannak protekciósok..
2/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! 😊
2021. márc. 12. 22:38
3/28 anonim válasza:
Felvehetik, de ha nem dolgozik, akkor a gyedet le kell mondania, kivéve ha pl táppénzen van mert másik babát vár.
4/28 anonim válasza:
Nálunk beveszik ha van hely. Elsőnek azoknak a gyerekeknek biztosítják, ahol a szülő dolgozik.
5/28 anonim válasza:
maganba felveszik, őket nem érdekli többnyire, csak fizessenek.. ha jófej a vezető, figyelembe veszi, hogy első sorban olyan gyereket vegyen fel, akinek dolgozik az anyja is.
allamiba mind2 szülő munkáltatói igazolása felveteli kriterium. viszont ha nincs már olyan gyerek akinek dolgoznak a szülei, és van hely a bolcsiben, felveszik azokat a gyerekeket is, akinek nem dolgozik az anyja, vagy gyesen van kistesoval pl.
6/28 anonim válasza:
Államiba is felveszik, ha van hely. A semmi oka rá meg nem létezik, mindig van rá ők, max nem tetszik valakinek. A nem bír vele egyedül, vagy a barátnőivel akar lenni is ok.
7/28 anonim válasza:
Állami bölcsibe nem biztos. Ahova a fiam jár, oda nem vették volna be, ha nem dolgozunk mind a ketten.
8/28 anonim válasza:
6os aki nem bír a saját gyerekével minek szül egyáltalán? Ha apuka nem bír anyukával akkor rögtön passzolja le?
9/28 anonim válasza:
8!
Írtam ilyet? Irtam, hogy jónak találom? Kérlek idézd szószerint.
10/28 anonim válasza:
Általában visznek hamis munkáltatóit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!