Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Ha egy kisgyerek konkrétan...

Ha egy kisgyerek konkrétan egésznap sír a bölcsődében kirakhatják? (állami)

Figyelt kérdés

Nem az én gyerekemről van szó.

6-án kezdett a lányom egy állami bölcsiben, ahol egy kisfiú viccen kívül egésznap sír. Első héten végig beszoktatás alatt én is bent voltam délelőttönként ezért tudom.

Elgondolkodtam hogy ez a többi gyerekre nézve nemhiszem hogy jó hatással van. Látom hogy folyamat kizökkenek a játékból és nézik ahogy sír. A gondozónők mindent próbálnak hogy abbahagyja de azt látom már kezdik feladni. Ilyenkor “kirakható” a bölcsiből egy gyermek? A szülőket sem értem, én minimum annyit megpróbálnék hogy egy másik bölcsődébe átvinni hátha változna a helyzet.

jan. 17. 12:10
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
64%
Nem, mert abba fogja hagyni.
jan. 17. 12:13
 2/55 A kérdező kommentje:
Szeptemberbe kezdte a bölcsit, vajon hány hónap múlva hagyja abba?
jan. 17. 12:16
 3/55 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogják kirakni.
jan. 17. 12:19
 4/55 anonim ***** válasza:
62%
#2: nem mindegy neked? Meg most Te folyton azt kérdezgeted, mennyit sírt?
jan. 17. 12:20
 5/55 anonim ***** válasza:
94%
Lehet hogy szeptemberbe kezdte de kitudja mennyit volt abból bölcsibe. Lehet nagyon sokszor volt beteg és egyáltalán nem volt ideje rendesen beszokni plusz ugye volt az ünnep is. Én kisfiam egyébként 2.5 hónapig sírt. Ebből 2 hónapig folyamatosan. Sajnos a helyzetem nem engedte meg hogy kivegyek máshova se lehetett vinni.
jan. 17. 12:22
 6/55 anonim ***** válasza:
89%

Nem hiszem. Illetve attol fugg. Ha 3 honap mulva is itt tart, akkor mar lehet el kell gondolkozni valami mason, de az, hogy egy friss bolcsis sir, hat istenem. Szerintem lattak mar ilyet.

Nem voltam ilyen helyzetben,az en gyerekem konnyen vette az akadalyokat, de logikusan gondolkozva nekem dolgoznom kell, a gyereknek muszaj bolcsibe jarnia.

Szoval kivenni se tudnam vegleg, de mashova atvinni azonnal meg szamomra nem logikus. Ugyanugy jarnia kell, sirna ott is, ha ez a baj, cserebe lehet tovabb tart a folyamat egy uj kornyezetben.

Na meg akkor lehet nalatok nem igy van, de nalunk naaagyon nehez bekerulni bolcsibe, mert keves van. Orulok, hogy tudom vinni, igy sem akkor kezdett, amikor ugymond nekem jo lett volna, hanem kesobb.

Nem biztos hogy tudok csak ugy ugralni hirtelen.

Nyilvan a kerdes az, hogy mi is a problema. Ha a gondozok nem bannak vele jol, az persze mas, de ha csak a beszokas a baj, hat, sajnos kegyetlensegnek hangzik, en se szeretem ha a gyerek sir, de majd megszokja.

jan. 17. 12:24
 7/55 A kérdező kommentje:

Nem mindegy. Ki akarja hogy a gyereke azt hallgassa hogy egy másik gyerek egésznap bőg ? Én ezalatt az 5 nap alatt úgy értem haza hogy csengett a fülem. Nem friss bölcsis, úgy gondolom a gyerekek többsége átesik egy sírásos időszakon de nekem senki ne mondja hogy ez a normális hogy hónapok óta mindennapot végig sír…

A másik intézménybe váltást azért írtam mert én pl 2 óvodába jártam, az elsőt nem szerettem, állandóan szomorú voltam, hiányoztak a szüleim, és igen sírtam csak nem így ordítva hanem magamba. Átvittek másik oviba és azt meg imádtam, szóval van akinek jót tesz.

jan. 17. 12:33
 8/55 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező, akkor lehet otthon maradni a kis csimótáddal.

Gondolom, senki nem tart pisztolyt a fejéhez, hogy igenis bölcsiben kell lennie?

jan. 17. 12:36
 9/55 A kérdező kommentje:
Szerintem meg azzal a gyerekkel kéne otthon lenni aki egésznap sír az anyjáért, biztos jót tesz neki lelkileg.
jan. 17. 12:38
 10/55 anonim ***** válasza:
100%
Minden gyerek más. Biztos nem egyszerű a gyerekeknek sem ezt hallgatni de nincs mit tenni. Kirakni nem fogják. És mivel írtam az én fiam 2.5 hónapig sírt miutàn már beszokott és láttam mi hogy működik rájöttem hogy egyáltalán nem voltak partnerek a dadusok a beszokásában. Sokszor nem a valóságot látja az ember. Ma már 7 éves és mikor meghallotta hogy tervezzük a tesóját bölcsibe adni sírt hogy ne adjuk bölcsibe mert nem akarja hogy rossz legyen neki.. persze minden bölcsi más.sajnos ahol én lakom itt nagyon vegyes a vélemény az intézményben dolgozókról. 5 voltam
jan. 17. 12:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!