Januártól megy a gyerekem bölcsibe, én vissza dolgozni. Igazából a bölcsit azért választottuk,m a környezetünktol csak jót hallottunk arról, hogy mennyire jót tesz a gyerekeknek. Jól döntöttünk vajon?
Igaz mi még nem tartunk itt, de normális amit érzel. Ez lesz az első nagyobb elválás kettőtöknek.
Majd meglátjátok, hogy nektek jó e. Van akinek bejön hogy előbb megy, van akinek nem.
En 3 evig maradnek otthon, ha megtehetnem. ( maradtam is ).
3 ev ovoda
8 ev altalanos
4 ev kozepiskola
4-5 ev felsooktatas.
Meg lehet kozossegben eleget.
Mondjuk mi babakoratol heti 3 szor jartunk playgroupba, 2-2 orat, ugyhogy o jol szocializalt, naponta talalkoztunk a kis barataival, tehat az elso 3 evben napi kapcsolata volt gyerekekkel.
Na én meg csupa rosszat hallottam és ez lett a saját tapasztalatom is.
Valóban szükséges rossz.
Nálunk évközi felvétel az oviban nincs, így a márciusi gyerekünk januártól nyári szünetig bölcsis volt, utána ment oviba.
Bölcsiben semmit nem tanult, konkrétan fél év alatt csak stagnált, ha nem visszafelé fejlődött és halálra unta magát.
Tény, hogy szobatisztán ment, folyékonyan beszélt, evőeszközzel tökéletesen étkezett, pohárból ivott...semmit nem tudtak neki tanítani.
Hiába volt sok nála idősebb is a csoportban, ők még nem beszéltek, egymás mellett játszottak, míg a testvérével itthon tudott együtt is. A bölcsiben se legó (biztosági ok), se normális kirakó, se komolyabb könyv nincs, unalomig ugyanazokat a mondókákat mondták (amiből egyik se volt új)...
Ahányszor beteg volt, nem akart visszamenni.
Az ovi megváltás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!