Úgy felveszik a gyermeket a bölcsibe, ha az anyuka otthon van a pár hónapos kisbabával? Mert ugye az anyuka ilyen esetben sem "dolgozik".
Le leszek pontozva, de én 2 évesen fogom beadni bölcsibe a kicsit, ha felveszik. Akkor kb fél éves lesz a tesója. Védőnő mondta, hogy ír papírt, hogy vegyék fel, ha kell.
Nálunk eddig telített volt a bölcsi, de pont most épült egy új így lesz hely elvileg. Nyilván nem az elején fogok állni a listának, de ha nem veszem el senki elől a helyet akkor örülnék ha felveszik.
Amúgy azért fogom beadni mert extrán szociális a gyerek, állandóan keresi a társaságot. Nyilván ha ez változik addig, akkor itthon marad. De én nem látom hátrányát a bölcsinek, csak az előnyét.
És nem, nem lepasszolni akarom a gyereket. De ha felveszik, akkor elkezdek mellette tanulni is, ami nagyon jó lenne, mikor visszamegyek a második gyerek után dolgozni.
Ez szeptemberben lesz az meg még odébb van. Változhat a véleményem nekem is, illetve a kisfiam is.
Minden intézmény a dolgozó szülők gyerekét "részesíti előnyben"...ne élj már álvilágban...gondolod hogy a gyereked fontosabb mert szeret társaságban lenni? Hát vidd játszótérre, foglalkozásokra
Ja hogy ott a kisebb?? Hát sorry, Te vállaltad
11es vagyok
Magánbölcsibe adom, ha felveszik. Az van hozzánk a legközelebb. Nem kamu a papír, ha a védőnő ír róla. Ha sokan jelentkeznek, akkor úgyis a dolgozó szülők gyerekeit részesítik előnyben. Persze lehet menni baba-mama klubokba is, de nekünk sajnos kevés van ilyen vagy messze van.
Amúgy meg tudni fogják, hogy van kistesó. Szóval ők tudják ez alapján felveszik e vagy sem.
Illetve most nyílik az új bölcsi is úgyhogy lesz hely.
18as 11es vagyok
Igen, nagyon jó lenne visszamenni tanulni mert konkrétan csak 2 vizsgám meg egy szakdoga van hátra. És jó lenne még akkor amikor "itthon" vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!