Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Milyen benti váltócipő kell a...

Milyen benti váltócipő kell a bölcsibe?

Figyelt kérdés
Annyit mondtak hogy tépőzáras legyen, hogy tudjanak önállóan is gyakorolni, de semmi mást. Ebben ugye csak benn vannak, szóval gondolom valami vékony kellene. Vászoncipő jó ötlet? Vagy inkább szandál? Ti mit vittetek be?
aug. 22. 13:46
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
32%

Amiket linkeltél pár hét alatt szétmennek és nem is jók. Nem tartják a bokát egyáltalán. Miért nem vennél bentre jó minőségű cipőt? Hisz egész nap abban vannak.

DD Step szandált vettem és veszek is. Könnyen fel tudja húzni a kisfiam önállóan is.

aug. 22. 18:31
 22/30 anonim ***** válasza:
68%

Dd steppet vettem.

Igazából a benti cipő gyakran többet van a lábán, mint a kinti, én úgy voltam vele.

aug. 22. 19:06
 23/30 anonim ***** válasza:
37%
DDstep barefoot
aug. 22. 19:12
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Kisgyermek nevelő vagyok, a szandi szerintem a legjobb bentre, 20+ fok van bent, felesleges a zárt, + mivel ők próbálgatják pár alkalom után letapossa a belebújós sarkát, sosem tanulja meg felvenni.
aug. 23. 00:03
 25/30 anonim ***** válasza:
41%
Egész nap abban a cipőben fog szaladgálni, szerintem ne sajnáld a pénzt valami normális, erős talpú, kényelmes cipőre. Nálunk szandált kértek, én GEOX (konduktor javasolta a talpbetétje miatt), nyitott orrú szandit vettem. Nekünk a DD.Step nem jött be, hamar kitaposta és bedőlt a lába benne.
aug. 23. 05:44
 26/30 anonim ***** válasza:
73%
+1 szavazat a TornaDórára!
aug. 23. 06:17
 27/30 anonim ***** válasza:
0%

A td shoes szuper, de inkább pufibb lábfejre való. A gyerekemnek vékony a lábfeje, a Td szandi a legkisebb állásban is lötyögött a lábán.

Nagyon sajnáltam, mert nagyon tetszik, hogy egyszerű, letisztult, nincs rajta minta, és nem csak rózsaszín/kék színben lehet kapni.

aug. 23. 07:15
 28/30 anonim ***** válasza:
24%

Az én fiam is most kezdi a bölcsit és kifejezetten kérte a bölcsi vezetője, hogy NE a merev, bokatartós cipő/szandi legyen. A kisgyerek térdelve, mászva is fog játszani és abban aztán nem lehet. Illetve felkelni nem fog tudni benne abból a pozícióból.

Ha lehet puhább talpú legyen. Én is a 2 tépőzáras tornacipőszerű fazonokat nézegetem.

szept. 10. 12:42
 29/30 anonim ***** válasza:
81%
Akkor a bölcsi vezetője nem ért hozzá. Vígan kúszik-mászik, felállnak benne a normális fejlődésű gyerekek - aki meg extrém hipotón, annak meg azért kell..
szept. 10. 15:29
 30/30 anonim ***** válasza:
0%

29: 25 éve nem ért hozzá... de biztos neked van igazad :D

Egy merev cipőben próbáld már ki az általam említett mozdulatokat, csak kíváncsiságból hogy neked kényelmes-e a bokatartós merev cipőben térdelni stb. Józan ész...hova mész

szept. 11. 06:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!