Milyen benti váltócipő kell a bölcsibe?
Amiket linkeltél pár hét alatt szétmennek és nem is jók. Nem tartják a bokát egyáltalán. Miért nem vennél bentre jó minőségű cipőt? Hisz egész nap abban vannak.
DD Step szandált vettem és veszek is. Könnyen fel tudja húzni a kisfiam önállóan is.
Dd steppet vettem.
Igazából a benti cipő gyakran többet van a lábán, mint a kinti, én úgy voltam vele.
A td shoes szuper, de inkább pufibb lábfejre való. A gyerekemnek vékony a lábfeje, a Td szandi a legkisebb állásban is lötyögött a lábán.
Nagyon sajnáltam, mert nagyon tetszik, hogy egyszerű, letisztult, nincs rajta minta, és nem csak rózsaszín/kék színben lehet kapni.
Az én fiam is most kezdi a bölcsit és kifejezetten kérte a bölcsi vezetője, hogy NE a merev, bokatartós cipő/szandi legyen. A kisgyerek térdelve, mászva is fog játszani és abban aztán nem lehet. Illetve felkelni nem fog tudni benne abból a pozícióból.
Ha lehet puhább talpú legyen. Én is a 2 tépőzáras tornacipőszerű fazonokat nézegetem.
29: 25 éve nem ért hozzá... de biztos neked van igazad :D
Egy merev cipőben próbáld már ki az általam említett mozdulatokat, csak kíváncsiságból hogy neked kényelmes-e a bokatartós merev cipőben térdelni stb. Józan ész...hova mész
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!