Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Milyen benti váltócipő kell a...

Milyen benti váltócipő kell a bölcsibe?

Figyelt kérdés
Annyit mondtak hogy tépőzáras legyen, hogy tudjanak önállóan is gyakorolni, de semmi mást. Ebben ugye csak benn vannak, szóval gondolom valami vékony kellene. Vászoncipő jó ötlet? Vagy inkább szandál? Ti mit vittetek be?
aug. 22. 13:46
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:

Ezeket néztem ki, szerintetek jók?

[link]

[link]

Amúgy DD Szépet hord kintre, de benti cipőnek nem vennék ilyen drágát.

aug. 22. 13:52
 2/30 A kérdező kommentje:
*DD Step-et akartam írni, a telefon kijavította.
 3/30 anonim ***** válasza:
42%
Nálunk annyit kértek, hogy ne fogjon a talpa. Vászoncipő volt hűvösebb időben, szandàl, ahogy meleg lett.
 4/30 anonim ***** válasza:
78%

Hát bocsi de nem vennél drágát????

A gyerek szinte egész nap abban van a bölcsiben. Igenis vedd meg a minőséget mert a szutyok szar házicipők csak ártanak a lábának. Az hogy a játszóra adsz egy rosszabb minőséget vagy a bölcsibe az udvarra de bentre!?

Neked nem fájna a lábad ha egész nap egy olcsó kínai cipőben találnál? A te lábafnak/testének jót tenne???!!!

Gondolkodj már .az ő teste izomzata.... még most fejlődik igazán .ilyenkor kell a legjobban segíteni!

Személy szerint cipőben még használtat sem vagyok hajlandó rá adni!

aug. 22. 13:57
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
Pedig vegyél nyugodtan DD Stepet bentre, mert egész nap abban lesznek.
aug. 22. 14:03
 6/30 anonim ***** válasza:
81%

Nálunk nem engedik a szandit. Zárt elejü cipőt kell venni.

Szerintem is inkább egy dd.step vagy hasonló márka mint ezek. Hiszen egész nap ez lesz a lábán.

aug. 22. 14:14
 7/30 A kérdező kommentje:

Akkor valami ilyesmi? Ez DD Step.

[link]

Eddig csak kinti cipője volt, és nem sokat mondtak a bölcsiben, azért vagyok ilyen tanácstalan.

aug. 22. 14:41
 8/30 anonim ***** válasza:
10%
Igen az ilyen teljessen jó.
aug. 22. 14:46
 9/30 anonim ***** válasza:
64%

Konduktorként mondom, hogy egy 2-3 éves gyereknek ezek az ide-oda hajló cipők nem jók. De megtapasztaltam már, hogy itt hiába írom le a szakmai véleményemet, a “szakértő anyák” mindent “jobban tudnak”.

Pl. TD Shoes nem szupinált szandálját ajánlanám vagy az ahhoz hasonló DD stepet

Ha érdekel miért, leírom de elsőre nem szeretnék feleslegesen írogatni azért hogy itt megmondja a tutit a körmös Jutka…

aug. 22. 14:54
 10/30 anonim ***** válasza:
63%
Én dd.step szandált vettem, összesen 2 kellett a 2 év alatt. Én nem sajnáltam rá 🤷‍♀️
aug. 22. 14:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!