Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Milyen benti váltócipő kell a...

Milyen benti váltócipő kell a bölcsibe?

Figyelt kérdés
Annyit mondtak hogy tépőzáras legyen, hogy tudjanak önállóan is gyakorolni, de semmi mást. Ebben ugye csak benn vannak, szóval gondolom valami vékony kellene. Vászoncipő jó ötlet? Vagy inkább szandál? Ti mit vittetek be?
aug. 22. 13:46
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

9-es, ha leírod, megköszönöm, igen. :)

Egyébként találtam egy Superfit márkát, most ahogy olvasgatok, DD Step árkategória, és azt írják a vászoncipőiket kifejezetten ajánlják bentre oviba, bölcsibe. Van valakinek esetleg tapasztalata vele?

aug. 22. 15:07
 12/30 anonim ***** válasza:
35%

Miért nem veszel egy 3 pántos(2csatt+tépőzár)szandál? Azon gyakorolni tud ,a lábát ,bokáját fogja és tartást is biztosít!

Komolyan hihetetlen hogy egy szandalon sporólsz.

9es engem érdekelne!

Bár én csak új ,jó bokafogos minőségű cipőt adok a gyerekeimre. Azt tufom hogy ami extra hajlékony Szandi az balesetveszélyes .

aug. 22. 15:08
 13/30 anonim ***** válasza:
18%

Kérdező

Téged tényleg hü...e tudnak venni!

aug. 22. 15:09
 14/30 A kérdező kommentje:

Nem spórolok, ez a márka még drágább is, mint a DD Step, itt olvastam, hogy ajánlják. Bocsánat, hogy próbálok tájékozódni!

[link]

aug. 22. 15:18
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező? Mi bajod a szandállal? Miért ragaszkodsz a vászon cipőhöz?
aug. 22. 15:21
 16/30 A kérdező kommentje:
Nincs gondom azzal sem, most csak a márkát próbálom belőni mit nézegessek. Igazatok van, ha egész nap ebben van, nem ezen fogok spórolni.
aug. 22. 15:23
 17/30 anonim ***** válasza:
30%

Ha te ennyire szuper vagy akkor fogd is fel amit olvasol!

"Mit kell tudnia egy jó gyerekcipőnek?

jól tartsa a gyermek lábát"

Szerinted egy vaszoncipőke hiba "drága" fogja a lábát, bokáját????

Gondolom fiad van és nem akarsz Szandi mert az csajos.csak szólok hogy szuper fiús szandalok vannak zárt és nyitott orruak amik nem cikik egy fiú lábán se.

aug. 22. 15:29
 18/30 anonim ***** válasza:
52%

Volt a CCC kínálatában jobb is.

Ezek azért nem jók, mert nem tartják rendesen a bokát. Túl alacsony a száruk.

aug. 22. 15:49
 19/30 anonim ***** válasza:
77%

A lányomnak dd step és td shoes szandáljai voltak eddig benti cipőnek, mert ezek normális minőségűek, nem cseszik szét a gyerek lábát, mint az olcsó kínai szutykok. A nap nagy részét ezekben tölti, fontos, hogy ne ártson a lábának. Udvaros cipőnek tépőzáras dd step tornacipőt vettem, mert tavasztól őszig kint vannak, ezt nem sajnálom, ha szétmotorozza, összekeni, leamortizálja. Ősztől dd step bőrcipője van, télen dd step csizmája.

Drága, de még mindig olcsóbb, mint kezelni a hitvány cipő miatti lábdeformitást.

aug. 22. 16:41
 20/30 anonim ***** válasza:
41%
Nekünk semmi ilyet nem mondtak, így én egy elefanten bebújós lukacsosat vettem, ami gondolom így szellőzik is majd.
aug. 22. 17:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!