Hogy zajlik az altatás, alvás a bölcsiben?
Figyelt kérdés
Kislányom minden apró neszre megébred alvás közben, ha egyszer megébred, akkor lehetetlen nappal visszaaltatni. Hogy tudják az összes gyereket a bölcsiben egyszerre elaltatni? Kislányomat kicsit még ringatni is kell. Lassan bölcsibe szeretném adni, de nem tudom, hogy működik ez ott, tudna-e egyáltalán aludni?júl. 19. 11:41
11/15 anonim válasza:
Bölcsis dolgozó vagyok. Ebéd után mindenki az ágyába fekszik. Akinek kell annak cumit adunk vagy amivel alszik. Ha valamelyik gyerek nem tud egyedül aludni, akkor ott vagyunk vele vagy akár el is ringatjuk. Egy idő után megszokják a rendet és mindenki szépen alszik. Nálunk vegyes a korosztály.
12/15 anonim válasza:
11-es vagyok. Ha valamelyik gyerek felébred vagy sehogy nem tudjuk elaltatni, akkor hallkan lefoglalja magát vagy kimegyünk vele a csoportszobából, hogy a többi gyereket ne zavarja.
13/15 anonim válasza:
Nekem is hamar elaludt, de a folyamatos pofazasra, vizforralo,kave,mikro csapkodas, verte a kiskanallal a cseszet stb felebredt es orditott. 2 hetig hallgattam a folyosorol. En baromi merges voltam erte,h nem tudnak a gondozok alvasidoben csendben maradni...
14/15 anonim válasza:
A legtöbb gyereket nem kell altatni, mivel nagyon elfáradnak. Akinek nehezebben megy, oda megy a kisgyerek nevelő és simogatja, ha vkinek cumi, alvóka, plüss kell, avval alszik.
15/15 anonim válasza:
Ők megoldják. Az én fiam nagyon rossz alvó, és még mindig kézben alszik el, nem kell neki plüssállat sem alváshoz. A bölcsiben 2. alkalomtól egyedül elalszik egy macival 10 percen belül, és nem ébred fel semmire... itthon meg megy az 1 órás altatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!