Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Mégis ezt sokan hogy gondolják...

Mégis ezt sokan hogy gondolják? (bőv lenn)

Figyelt kérdés
Ugyan még nem bölcsis a gyermekem, de annyit hallom más szülőktől és itt a neten olvasom, hogy bármi van a gyerekkel azonnal, hívogatják a szülőt munkaidőm, hogy menjen érte. Ez az év vicce, valszeg, azért van oviba, bölcsibe, mert a szülőnek dolgoznia kell. Már hogy tudna érte menni mindig?
márc. 19. 13:18
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%

#25, pedig a mi körzetes ovink házirendjében benne van, hogy orvos által előírt gyógyszert beadnak az óvodában:

[link]

7.2. szakasz 5. pontja. Állandó gyógyszerszedés esetén, a szülő írásbeli kérésére, orvosi igazolás alapján. Szóval ebbe az inzulin bele kell hogy férjen, a mai eszközökkel nem egy nagy etwas beadni.

Meg hát gondolom egy asztmás kisgyerek esetén is, ha rohama van, csak beadja az óvónő a hörgőtágítót, nem várnak míg a szülő/ügyeletes orvos odaér és a gyerek meg fuldoklik közben. Vagy legalábbis remélem.

márc. 19. 18:19
 32/40 anonim ***** válasza:
29%

Mondjuk nem nagy tudomány lenne beadniuk az előírt gyógyszert,de ez mellékes ide.

Viszont az amiket írtok itt többen is,hogy egyet tüsszent,semmi baja,orvos is megerősíti majd ők nem hajlandók "bevenni" az egészséges gyereket. Felülírják az orvost például. Na azért az nálam kiverné a biztosítékot,ki is fogja,főleg eü-sként. Biztosan helyreraknám,hogy akkor beszélgessünk picit,hogy még is hol szerezte a kis okj-s képzésével az orvosi diplomáját,mert őszintén érdekel. Ha nem hat és sokadjára megy ez,akkor a fenntartóhoz is elviszem a nevét vagy még feljebb. Velem nyugodtan lehet szórakozni majd,mert partner vagyok benne visszafele is. :) Még élvezni is fogom. És nem,nem a tényleg beteg gyerekről beszélek,hanem akinek semmi baja és ORVOS erősíti meg ezt!

márc. 19. 21:02
 33/40 anonim ***** válasza:
81%

32# Egyetértek veled és igazad is van, csak az a baj, hogy ezzel egyidőben borítákolható az is, hogy a gyereket át kell vinni másik bölcsibe. Ezért marad sok szülő csendben. Inkább tűr, mert nincs más opciója és nem akarja, hogy az ő gyereke legyen a "közellenség". Nem kell nagy dolgokra gondolni, csak kevésbé segítenek neki, kevésbé veszik figyelembe az igényeit, kéréseit, "jajj, bepisiltél, jólvan az úgy még egy órát" és addig is oltogatják, amiért nem szólt, vagy akár megalázzák, "jajj elfelejtettem sálat adni Pistikére saaaajnooos beteg lett két hétre", "jajj nem vágom össze a husidat Pistike, de kááár hogy így nem tudod megenni" és még sorolhatnám. Mindez persze abszolút kimondatlanul. A bölcsis gyerekek zöme még nem érti és nem tudja kifejezni otthon, hogy hogyan bánnak vele, de nyilvánvalóan érzékeli, hogy közel sem úgy, mint otthon. A gyerek sínyli meg, anyuka pedig sosem fogja megtudni, hogy miért olyan fura a gyerek viselkedése, miért változott meg, miért szerette eddig a bölcsit, mostmár miért nem, hiszen Rózsi néni olyan kedvesen fogadja mindennap...

Szerintem ez a legszomorúbb az egészben.

márc. 19. 23:32
 34/40 anonim ***** válasza:
24%
32es, azért mert neked eüsként kis Okj-s végzettséged van, azért egy óvónőnek vagy kisgyermeknevelőnek diplomája. Ne a tiédből indulj ki:-)
márc. 20. 05:33
 35/40 anonim ***** válasza:
11%
34# Nem okj-s,diplomás.:) És a kisgyermeknevelők zöme szimpla okjs,megsúgom neked. De még így sem játszom az eszem olyanba,amihez nem értek. Sőt estin hétvégi képzés alatt is megszerezheted és utána pedig játszhatják az eszüket. De látod már orvosi diplomát is szereztek mellé olyan okosak. Magadra ismertél? Hazaküldöd te is az egészséges gyermeket?:D óvónőket pedig nem bántottam,ne keverd ide. :) 32# vagyok.
márc. 20. 08:03
 36/40 anonim ***** válasza:
15%

35# vagyok. Ja és még mielőtt félreértés esnék tisztelem őket!,de nem fogom az olyanokat is,aki direkt keresztbe tesz neked,mert éppen unja a banánt bent a sok gyerekkel és hazaküldi az egészségeset. Ezzel nem is lenne probléma,egyértelmű megnézeted,de HA az orvos megerősíti,hogy mehet,akkor nekem ne bírálja felül,mert nem kompetens ebben.

33-as lehet igazad van,de hidd el hamarabb fog ő lelépni onnan,mint a gyerekem.

márc. 20. 08:10
 37/40 anonim ***** válasza:
65%

35ös, nem, én is diplomás egészségügyes vagyok, csak ég a pofámról a bőr, hogy te ennyi empátiával és ilyen szóhasználattal védtelen emberek között dolgozol.

Gondolom, akkor te se veszed a szívedre, ha rólad beszélnek így, mert nem ugrálsz ahogy ők fütyülnek.

márc. 20. 15:45
 38/40 anonim ***** válasza:
17%
37# Hogy jön a betegekhez az,hogy okkal sérelmezel olyan személyt,aki szándékosan újra és újra eljátszik egy adott szituációt? Magyarázd már el nekem. :) Értelmetlen is amit írsz egyébként. Tehát ha valaki eü-s,akkor nyugodtan fogja be a pofáját,lépjen le munka közbe,vigye haza az egészséges gyermeket a bölcsiből,majd mikor kiderül,hogy tényleg nincs gond és vinnéd,nem veszik be-orvost játszva,ami nem az ő kompetenciájuk. Gondolom tisztába vagy a szó jelentésével. Legyél nyugodtan lábtörlő,ha úgy tetszik,én nem leszek. Ehhez a munkámhoz pedig semmi köze,emberséges vagyok mindenkivel ahogy mindenki mással is a munkán kívül,amíg ő is tisztel engem. Itt te olvasol tiszteletről?
márc. 20. 17:33
 39/40 anonim ***** válasza:
17%
Ja és én viszont sajnállak,mert ezek szerint az életben veled bármit megtehetnek.
márc. 20. 17:33
 40/40 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ha nem tűnt volna fel neked itt nem a diploma,nem diplomáról van szó,hanem hogy olyanba üti az orrát amihez nincs képesítése. Vagy te eüsként elmész az óvónőnek tanácsokat osztogatni egyébként? Ugye,hogy nem,hisz ez nem a te területed... ahogy neki sem kellene orvosi témákba belemászni. 38-39# vagyok. De off,unatkozhatsz picit.
márc. 20. 17:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!