Mégis ezt sokan hogy gondolják? (bőv lenn)
"... a szülő sem az, rohanni meg nem tudok, mert dolgozom.."
De könyörgöm, szülőként a TE elsődleges felelősséged a gyereked. Tehát ha dolgozol, akkor a munkát félbehagyva is mész a gyerekedért, mert az a dolgod. Te nem vagy orvos, de az orvoshoz egyedul te tudod elvinni. A gondozónőnek nincs joga hozzá, ő csak és kizárólag a mentőket hivhatja súlyos sérülés vagy életveszély esetén. Még egy fájdalomcsillapítót/lázcsillapítót se adhat be, egyedüli kötelessége szülő értesítése mellett az elsősegélynyújtás. M
ohh, ennél mondok jobbat.
Nálunk ha ilyen okkal hívják a szülöt, csak orvosi igazolással viheti újra.
Nem 1x hívtak, hogy beteg a gyerek. Rohantam érte. Természetesen délután semmi baja. Másnap nem mehet, mert doki. Másnap sincs baja.
3.nap igazolással viszem, és konkrétan ordít velem a bölcsis, hogy hogy merészelem bevinni, orvosi papírral se veszi be, mert 2 nap alatt nem gyógyul meg.
Nálunk az orvosi igazolási is felülbírálják már.
"...munkahely megérti, én nem annyira, mert akkor le kell dolgoznom a kimaradt órákat. illetve másfél óra a munkahelyem..."
Ok, akkor hagyd ott a gyereket, végül is ezek szerint nem olyan fontos neked.
"mindenki ül otthon nagyban én meg ledolgozom az életem, senki még köszönni sem hajlandó már a rohadt covid óta, de azénfelőséggem te..."
Amúgy jól vagy?
"akkor vittem utoljára oda, mi az hogy felülbírálja én meg felnyomom a hatóságnál a kis köcsögöt"
Huh, de bunkó vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!