Nál.atok is gyakran beteg a bölcsis kicsitek? Milyen gyakran kell otthon maradnia, es a munkahelyet könnyen megtud.játok oldani? Nálunk eddig nem volt baj, január végen 2hetet volt ithon, most megint 1hete es lehet jövő héten se tud menni
Ha megint jelentem a bölcsibe hogy beteg, pedig úgy tűnt hétfőre rendben lesz, attól aggódok hogy komolytalannak fognak gondolni a gyermeknevelők, ráadásul nagyon zavar hogy folyamatosan a dokit járjuk.
Mindig utáltam orvoshoz menni, ráadásul a gyerekem sokszor hisztizik a dokinál, az is tök ciki.
Nálatok milyen gyakran beteg a gyerek?
8-as vagyok.
Új munkahelyen kezdtem, és még próbaidős vagyok. Anyósom szokott átjönni amikor beteg a fiam. (Szóval kb. itt lakik). Már hangoztattam, mert már nagyon kivoltam bent, hogy lehet, hogy kiveszem a bölcsiből, és maradok még itthon, mert állandóan betegek vagyunk... Csak annyit szóltak, hogy ez egy ilyen időszak, ebben a korban mindenki beteg. Főnökömnek is ennyi idős a gyereke, ő sokat marad otthon, mert az övé is mindig beteg, ő megértené legalább, ha nem mennék be dolgozni. De azért én sem akarok non stop beteg lenni, sz.r így dolgozni járni, és aludni sem tudunk. Tudom, hogy kirúgni nem fognak, nagyon kell az ember, és engem fél év munkaerő keresés után találtak meg, beváltam. Inkább azon vannak, hogy nehogy felmondjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!