Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák egy kissé furcsább...

Kismamák egy kissé furcsább kérdéssel jövök.Nálam van egy olyan dolog, hogy csak otthon ülök le a wc-ülőkére, munkahelyen vagy idegen helyeken megy a guggolós föléhajolás (pisiléskor). Gondolkoztam, hogy a későbbiekben hogyan lesz majd.Tippek ?

Figyelt kérdés

2022. máj. 20. 13:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
87%
Veszel antibakteriális törlőt, letörlöd a budit és elengeded az elveidet. Vagy nem. Tőled függ.
2022. máj. 20. 13:36
 2/17 anonim ***** válasza:
73%

Idegen helyen fölé tartom magam mindig. Még megy. Kapaszkodok a kilincsbe. Később nem tudom hogy lesz. 😂

Franc fog ráülni még úgyis hogy lefertőtlenítem az összeszart és pisilt ülőkét. Meg még törölgessem is. Fujjj.

2022. máj. 20. 13:41
 3/17 anonim ***** válasza:
91%
Lehet venni WC deszkára tehető papírt. Én úgy csináltam, Kínából rendeltem. Amúgy lehet venni tisztító kendőt és letorlod előtte.
2022. máj. 20. 13:57
 4/17 anonim ***** válasza:
93%

Domestos kendő (kukába dobni) + wc papírból ülőkére takarás

Sosem kaptam el így semmit

2022. máj. 20. 14:08
 5/17 anonim ***** válasza:
77%
Ráülsz a kezedre,utána azt meg tudod alaposan mosni.Előtte le lehet törölni a deszkát is törlőkendővel.Nekem amúgy nem okozott gondot a fölé guggolás sem,34.hétig jártam dolgozni.Hátha te is bírod majd,és nem kell filózni ilyeneken,de ha mégsem, akkor ez is lehet egy megoldás.
2022. máj. 20. 14:11
 6/17 anonim ***** válasza:
32%

Nekem végig ment a mutatvány, igaz, kicsi hasam volt.

Ez a torolgetes dolog nagyon undorító, már bocs.

2022. máj. 20. 14:11
 7/17 anonim ***** válasza:
75%
6, otthon azért takaritasz?
2022. máj. 20. 14:26
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is végig ment, de valószínűleg ha nem ment volna, akkor én is a Domestosos kendős-törölgetős megoldást javasolnám.
2022. máj. 20. 14:32
 9/17 anonim ***** válasza:
89%

A munkahelyemen viszonylag kevesen jutottunk egy wc-re, úgy ott vittem a fertőtlenítő kendőmet, áttöröltem alaposan és simán ráültem.

Na most olyan helyeken, mint bevásárlő központ, benzinkút, meg nemtom, a végén "már mindegy hol csak pisilni tudjak fél óránként" helyeken sosem ültem rá. Kicsit nehezebb tartani magam, meg nekem nem is ürült ki a hólyagom teljesen görnyedve, de akkor sem kockáztattam a ráülést. Sosem kaptam el semmit. Még a 40. héten is tudtam így pisilni. :)

2022. máj. 20. 14:33
 10/17 anonim ***** válasza:
88%
Utolsó időben örültem, hogy egyáltalán le tudok ülni a WC-re, én is fertőtlenítős kendőt használtam, előtte utána kézmosás. Nem kaptam el semmit.
2022. máj. 20. 14:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!